Den gylne sirkel & Rafting

(G06)

Vi starter med den kjente nasjonalparken Thingvellir, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. På Thingvellir (Tingvalla) ble verdens første nasjonalforsamling grunnlagt. Thingvellir er dessuten stedet hvor den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten møtes. Vi drar videre til det geotermiske området ved Haukadalur for å se Geysir. Her bobler det fra bakken, og kokende vann spruter opp som magiske fontener med en enorm kraft. Et minne som fester seg for alltid. Etter denne spesielle opplevelsen kjører vi til Gullfoss, den mektigste av alla fossene på Island. Gullfoss er et praktfullt syn, med vann som fosser nedover flere lavaavsatser med en enestående kraft og skjønnhet.

Vi drar videre for å rafte i Hvítá. Hvítá er en praktfull elv. I over 20 år har denne turen vært en av Islands mest populære opplevelseaktiviteter. Hvítá (uttales kveetau) har en perfekt blanding av rolige elvedaler og adrenalinpumpende fosser og stryk. Vi rafter i 7km og deltakerne får anledning til å hoppe i elven fra klippene. Turen avslutas med badstue og badestamp før vi drar tilbaka til Reykjavík.

Pris 2017: 1.575,-


Inkludert: Guiding på engelsk. Henting på overnattingssted i Reykajvík. På basecamp er det badestue og dusjer.

Varighet: 10 timer.
Periode: 15 mai - 15 september, daglig.
Vanskelighetsgrad: 2 av 5 mulige.
Aldersgrense: 11 år for rafting tur, 10 år for halvparten.

Annet: Ta med varme og robuste klær, gjerne en varm genser(ull/fleece) som kan bli våt under raftingen, badetøy og håndkle samt klesskift.


Se tilgjengelighet og pris for denne aktiviteten ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, Søk utflukter.

Den gylne sirkel & Rafting
Mai - Sep
10 timer
1.575
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40