Jet båt på elven Hvítá

(O01)

Et adrenalinfylt eventyr i elven Hvítás brusende vann. Forbered deg på en actionfyllt og spennende reise gjennom et vakkert landskap! Reisen begynner rolig og gir deg en perfekt mulighet til å få en følelse for rib båten og dereter få opp hastigheten ordentlig. I høy hastighet vil du bli transportert gjennom trange, svingete canyons med så lite som fem meter fram vegg til vegg i enkelte områder. Dette er en perfekt tur for de som ønsker å oppleve en fartsfylt naturopplevelse. 

Ved ankomst vil du motta en orientering om sikkerhet ombord og bli utstyrt med en varm flytedrakt(tilgjenlig i størrelser S-XXL), redningsvest, hjelm og hansker. Turen starter og slutter på same sted.

Pris 2018: 2.350,-


Inkluderer: Sikkerhetsutstyr. Guidede turer på engelsk. Pickup på hotell i Reykjavik. Turen må bestilles på forhånd. Maks. 10 personer/tur.

Periode: 1 mai - 1 okt. Daglig (for grupper på fire eller flere finnes det flere avganger. Kontakt våre selgere).
Varighet: 5-6 timer (40 minutter i båt).
Vanskelighetsgrad: 2 av 5 mulige.
Obligatoriske forkunnskaper: Ingen.
Aldersgrense: 10 år eller minst 130 cm høy. Passesjerer under 18 år må være i følge med en voksen.

Annet: På vinteren anbefales det å ta på varme klær som ullundertøy, ull lue i fleece eller Goretex jakke. Unngå tykke jakker og gensere som kan bli for stramt under flytedrakten. På sommeren anbefales det å ta på vanliga klær. Høyhælte sko er ikke tillatt. Briller eller solbriller anbefalles.

Turen anbefales ikke for personer som veier over 130 kg.


Bestill utflykter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet "SØK UTFLUKTER PÅ ISLAND".
 

Mai - Okt
Daglig
5-6 timer
2.350
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40