Landmannalaugur & Sagadalen

(A09)

På denne tur opplever dere to av Islands mest enestående naturpeler, Fjórsárdalur med sitt farverike landskap og Landmannalaugur - en naturperle gjemt på det Islandske høylandet. Turen begynner med Fjórsárdalur, som er et av landets mest populære besøksmål, og her opplever dere en forbløffende og varierende natur. Langs utmed veien finnes mange attraksjoner så som det rekonstruerte langhuset Støng fra 1000-tallet. Fra Fjórsárdalur har man en fin utsikt over Hekla, Islands mest kjente vulkan.

Dere fortsetter til Landmannalaugur som byder på noen av de mest enestående og uforglemmelige opplevelsene på Island, for eksempel en dukkert i en lunken bekk etter en oppkvikkende vandring. Her finnes varme og kalde kilder overalt, fantastiske lavafelt og makeløse omgivelser. Et av særtrekkene for dette område er ryolitt fjellene med sine flerfargete former og størrelser. Nyt av Islands fredfulle stillhet i disse spektakulære områder.

Pris 2018: 1.360,-


Inngår: Guidet rundtur på engelsk. Entré til en rekonstruert bondegård fra middelalderen. Henting på hotell/overnattingssted i Reykjavík.

Periode: 1 jul - 30 sep, utvalgte ukedager.
Varighet: 12 timer.
Øvrig: Lunsj er ikke inkludert.


Se tilgjengelighet og pris for denne aktiviteten ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, Søk utflukter.

Landmannalaugur & Sagadalen
1 jul - 30 sep
Tis, tor, søn
12 timer
1.360
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40