Ukereiser på Island

En godt planlagt tur for en bedre opplevelse. Her vil du finne ukereiser som tar deg til det beste at Reykjavik og Island har å tilby. Med alle de praktiske tingene ordnet på forhånd slik at du kan konsentrere deg fullt ut på den erfaring og oppdage!

1

Island Express

En klassisk roadtrip i godt selskap er en fantastisk måte å utforske en destinasjon på! Det er helt opp til dere selv å bestemme hva dere vil utforske nærmere, og i hvilket tempo.

Fra 9.305 ,- 7 netter
Februar - november, daglig.
2

Island rundt med guide

En vakker og klassisk rundreise! Dere besøker noen av de mest kjente plassene på øya og får et innblikk i nasjonen Island – alt fra varierende natur til spennende historie og kultur.

Fra 21.335 ,- 7 netter
Mai – september, onsdager.
3

Islands gullkorn

Len dere tilbake og nyt Islands enestående natur! På denne turen slipper dere å planlegge reiseruter, lese kart eller spørre etter veien. Opplev kokende hett vann som spruter 30 meter rett opp i luften hvert femte minutt.

Fra 8.460 ,- 7 netter
Året rundt, daglig
4

Skreddersy din egen drømmereise

Enkelt og smidig får du nøyaktig den reisen du vi ha. Mulighetene er uendelige og begrensningene få! Våre selgere hjelper deg kostnadsfritt med å sy sammen din egen drømmereise

Hele året, daglig
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40