Alle våre pakkereiser

På denne siden presenteres alle våre pakkereiser, og her finnes noe for enhver smak. For å gjøre det enkelt, har du mulighet til å sortere turene etter årstid, måned eller sortere pakkene på reiselengde.

1

Fly- og hotellpakke

Velg selv hvilket hotell du ønsker å bo på, hvor mange dager du vil være borte, flyavganger og utflukter. Denne pakken gjør det mulig for deg å skreddersy din reise!

Fra 3.790 ,- 2 netter
Året rundt, daglig
2

Fly og leiebilspakke

Vår leiebilspakke gir deg frihet og fleksibilitet. Pakken kan skreddersys etter dine behov og ønsker med tanke på overnatting og ønskelige utflukter.

Fra 2.985 ,- 2 netter
Året rundt, daglig
3

Islands gullkorn

Len dere tilbake og nyt Islands enestående natur! På denne turen slipper dere å planlegge reiseruter, lese kart eller spørre etter veien. Opplev kokende hett vann som spruter 30 meter rett opp i luften hvert femte minutt.

Fra 9.740 ,- 7 netter
Året rundt, daglig
4

Island Express

En klassisk roadtrip i godt selskap er en fantastisk måte å utforske en destinasjon på! Det er helt opp til dere selv å bestemme hva dere vil utforske nærmere, og i hvilket tempo.

Fra 9.430 ,- 7 netter
Februar - november, daglig.
5

Islandsk weekend med guide

En perfekt weekend for dere som besøker Island for første gang! En variasjonsrik reise som inkluderer besøk til Islands populære severdigheter, som Den Gylne Sirkelen, fossefallet Gullfoss, hvalsafari og den verdensberømte Blå Lagune.

Fra 7.975 ,- 4 netter
Februar - desember, onsdager.
6

Smak av Island

Pakken ”Smak av Island” frister med besøk til noen av Islands største severdigheter. Start reisen med et bad i den verdenskjente Blå Lagune.

Fra 6.570 ,- 3 netter
Hele året, daglig
7

Islands beste

Kombiner natur og action! Dag 2 kjører du selv super jeep til noen av Islands største severdigheter langs Sørkysten.

Fra 10.375 ,- 3 netter
Hele året, daglig
8

Opplev hele island

En komplett leiebilstur rundt Island som gir dere frihet til å få opplevelsene etterhvert som de kommer. I løpet av 10 dager får dere sjansen til å oppleve hele Island. Landet som er like vakkert som et eventyr.

Fra 12.495 ,- 10 netter
Januar - november, daglig.
9

Spahelg i Reykjavík

Unn deg noen dager med ren velvære! Denne pakken tar deg med til de varme kildenes land, hvor du besøker noen av Islands flotteste spa-anlegg.

Fra 7.655 ,- 3 netter
Året rundt, daglig.
10

Det ultimate Island

Denne pakken gir dere muligheten til å utforske Islands mest fantastiske naturattraksjoner bak rattet på en leiebil. Med en mix av spennende aktiviteter og mye fritid får dere en genuin opplevelse.

Fra 16.150 ,- 14 netter
Januar - desember, daglig.
11

Island rundt med guide

En vakker og klassisk rundreise! Dere besøker noen av de mest kjente plassene på øya og får et innblikk i nasjonen Island – alt fra varierende natur til spennende historie og kultur.

Fra 20.525 ,- 7 netter
Mai – september, onsdager.
12

Skreddersy din egen drømmereise

Enkelt og smidig får du nøyaktig den reisen du vi ha. Mulighetene er uendelige og begrensningene få! Våre selgere hjelper deg kostnadsfritt med å sy sammen din egen drømmereise

Hele året, daglig
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40