Rundreiser med leiebil

Våre leiebilspakker gir deg frihet og fleksibilitet, og blir stadig mer populære blant turister på Island. Reiser du med bil på Island opplever du den vakre naturen, de historiske stedene, det vennlige folket og de spennende aktivitetene helt i ditt eget tempo.

1

Island Express

En klassisk roadtrip i godt selskap er en fantastisk måte å utforske en destinasjon på! Det er helt opp til dere selv å bestemme hva dere vil utforske nærmere, og i hvilket tempo.

Fra 9.430 ,- 7 netter
Februar - november, daglig.
2

Opplev hele island

En komplett leiebilstur rundt Island som gir dere frihet til å få opplevelsene etterhvert som de kommer. I løpet av 10 dager får dere sjansen til å oppleve hele Island. Landet som er like vakkert som et eventyr.

Fra 12.495 ,- 10 netter
Januar - november, daglig.
3

Det ultimate Island

Denne pakken gir dere muligheten til å utforske Islands mest fantastiske naturattraksjoner bak rattet på en leiebil. Med en mix av spennende aktiviteter og mye fritid får dere en genuin opplevelse.

Fra 16.150 ,- 14 netter
Januar - desember, daglig.
4

Skreddersy din egen drømmereise

Enkelt og smidig får du nøyaktig den reisen du vi ha. Mulighetene er uendelige og begrensningene få! Våre selgere hjelper deg kostnadsfritt med å sy sammen din egen drømmereise

Hele året, daglig
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40