Islands gullkorn

Len dere tilbake og nyt Islands enestående natur! På denne turen slipper dere å planlegge reiseruter, lese kart eller spørre etter veien. Opplev kokende hett vann som spruter 30 meter rett opp i luften hvert femte minutt. Bad i naturlig oppvarmet lyseblått vann, og lær mer om de verdenskjente islandske historiene. En variasjonsrik reise som tar dere til noen av landets største severdigheter.

I pakkeprisen inngår

  • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
  • 7 netter på hotell i Reykjavík.
  • Frokost inngår dersom det er angitt.
  • Flybus til hotellet i Reykjavík.
  • Den Blå Lagune inkl. inngangsbillett (5 timer).
  • Den Gyldne Sirkel (8 timer).
  • Hvalsafari fra Reykjavik.
  • Transfer fra hotellet til flyplassen ved hjemreise.
  • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
  • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Avganger

2020-21: Året rundt, daglig.  
 

Valgbare alternativer ved bestilling

- Avbestillingsforsikring


Prisinformasjon

Våre pakkepriser er angitt som pris per person. Fraprisen viser beste tilgjengelige pris i respektive periode. Prisene varierer med aktuell bookingsituasjonen på fly og et normal pris for pakkereisen kan være opp mot 2000 NOK høyere enn hva fraprisen angir. Ved søk/booking får dere alltid den beste prisen vi kan tilby på søkt dato.

Fra 9 955 ,- 7 netter
16 mai-23 mai fra 9.955,-

Dag for dag beskrivelse

Reykjavik. Island

Ankomst Island

Flyturen til Island tar ca. 3 timer. Flybus fra Keflaviks flyplass inn til hotellet i Reykjavik. Kvelden er fri for egne oppdagelser i verdens nordligste hovedstad!

Dag 1

Lær å kjenne Reykjavík

Dagen er fri for egne aktiviteter. Dere kan blant annet besøke Reykjaviks største severdigheter som Perlan og Hallgrimskirken. Ta en shoppingrunde i byens butikker eller besøk flere av Reykjaviks mange kulturelle attraksjoner. Kjenn på byens puls, livlige uteliv og nyt den unike kulturen hvor gammelt og nytt lever i skjønn forening.

Dag 2
Gullfoss. Reise til Island

Den Gyldne Sirkel

På Island står naturens underverker i kø. Start dagen med å spise en god frokost på hotellet før utflukten til Den Gyldne Sirkel. Dere starter med å besøke et av landets vakreste fossefall, Gullfoss. Neste stopp på turen blir det geotermiske området omkring Geysir. Der får dere oppleve den aktive geysiren Strokkur, som hvert femte minutt spruter en kokende varm vannkaskade høyt opp i luften. Dere fortsetter videre til nasjonalparken Thingvellir, stedet hvor to kontinentalplater møtes.

Dag 3

En dupp i det blå

Dere besøker det verdensberømte badet den Blå Lagune for å nyte et bad i det naturlige og mineralrike vannet, omgitt av lava. Vannet er et paradis! Dampende varmt, grumsete, med helsebringende mineraler og magisk blått. Varmen kommer naturlig fra jordens indre, to kilometer ned i grunnen. Vannet består av 70 prosent sjøvann men er helt grumsete av helsebringende mineraler og blågrønne alger som gir det den spesielle fargen.

Kvelden er fri til egen benyttelse. Utforsk byens severdigheter til fots og nyt en utsøkt middag på noen av Reykjaviks mange flotte restauranter.

Dag 4

Hvalsafari

Det er få steder hvor den ville naturen er mer tilgjengelig enn på Island. Langs med hele Islands sørvestkyst lever mange forskjellige arter av delfin og hval, som med sine grasiøse bevegelser i vannskorpen, hopp og spektakulære dykking kan beskues kun en kort båttur fra Reykjavík havn? Dere går ombord på katamaranen Hafsulan i Reykjavíks havn for en spektakulær naturopplevelse. Målet er å komme virkelig nære delfiner, vågehval, knølhval men også spekkhuggere. Dersom forutsetningene er de rette, er det også muligheter for å se verdens største dyr, blåhvalen.

Dag 5
Reykjavik. Island

Fridag

Dagen er fri for å oppdage Reykjavik og omegn på egen hånd. Hovedstaden vrimler av interessante museer, designbutikker og restauranter. Det er også mulig å velge tilleggsaktiviteter. Velg mellom restaurantvandring, ridetur med islandshest, spaserturer, rafting eller snorkling m.m. Disse utfluktene er også åpen for andre reisende og guides på engelsk.

Dag 6-7

Hjemreise

Sjåføren henter dere på hotellet ca. 2,5 time før avgang for avreise mot Keflavik flyplass.

Dag 8
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40