Mulige tilvalg

Aktivitet
Periode
Avganger
Lengde (h)
Pris

Lavagrotter

(G09)

Oppdag og utforsk den skjulte verdenen i og under lavafeltet ved Bláfjöll, bare 25 minutters biltur fra Reykjavík. Å gå ned i lavagrottene og tunnelene for å oppleve verden under bakkenivå er en opplevelse utenom det vanlige. Her får vi se magiske klippeformasjoner etter de siste vulkanutbruddene. Om vinteren fylles grottene av glitrende istapper i alle mulige størrelser og fasonger – et uforglemmelig syn. Vi kryper og går ned under jorden, så ta med solide sko og hansker. Denne underjordiske reisen er en annerledes opplevelse for deg som ikke er redd for mørket, og som vil ha et innblikk i hvordan Island ble skapt.

Pris 2020-21: 930,-


Inngår: Hjelm med hodelykt. Guiding på engelsk. Henting på overnattingssted i Reykjavík.

Periode: Hele året: daglig.
Varighet: 2–3 timer.
Vanskelighetsgrad: Lett, 2 av 5
Aldersgrense: 10 år.
Minimum: 2 personer.
Annet: ta med varme og robuste klær, vanntett jakke/bukse samt lue, votter og gode turstøvler.


Bestill utflykter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER”.

Året rundt
Dalig
2-3 timer
930

Landsbygdsturen

(C11)

En ridetur over enger og lavafelt. Underveis passerer vi flere gårder som viser hvordan jordbruket har utviklet seg under det seneste århundretet . På veien har vi gode muligheter å prøve tølt på de fine tøltstiene. Da rideturen er slutt, bydes rytterne inn til vår gård for å drikke kaffe og prøve en islandsk spesialitet eller noen hjemmebakst.

​Pris 2020-21: 855,-


Inngår: 1,5 – 2 timers ridning. Guidet på engelsk eller skandinavisk. Henting på hotell/overnattingssted i Reykjavík.

Periode: Året rundt, daglig.
​Lengde: 4,5 – 5 timer.
Aldersgrense: 7 år.
Øvrig: Lunsj er ikke inkludert.

Merk at: Du får låne regntøy og hjelm, vinterstid også vinteroverall, gummistøvler, sokker og våtter. Alle tjenester og måltider er inkludert ifølge respektive turbeskrivelse.  


Bestill utflykter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER”.

Året rundt
Daglig
4,5-5 timer
855

Siggi tur

(C13)

På denne tur får du det beste vi har å tilby hver gang. Beroende på vær og vind, dine ønsker og din ridevane, gir vi oss ut på en 1,5 - 2 timers tur i områdene kring Eldhestars gård.

​Pris 2020-21: 795,-


Inngår: 1,5–2 timers ridning. Guidet på engelsk eller skandinavisk. Henting på hotell/overnattingssted i Reykjavik.

Periode: Året rundt, daglig.
​Lengde: 4,5-5 timer.
Aldersgrense: 7 år.
Øvrig: Lunsj er ikke inkludert.

Merk at: Deltagerne på turen blir hentet fra forskjellige hotell, hvorfor avgangstiden er omtrentlig, fra den angitte tiden. Du får låne regntøy og hjelm, vinterstid også vinteroverall, gummistøvler, sokker og våtter.


Bestill utflykter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER”.

Året rundt
Daglig
4,5-5 timer
795

Gullfoss, Geysir med snøscooterkjøring

(A11)

Turen går fra Reykjavik til den majestetiske Gullfoss, som av mange regnes som Islands aller vakreste foss. Fossen har to etappet og du kan komme tett innpå de mektige vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i kløften.

Like ved Gullfoss finner du det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Geysiren har regelmessige utbrudd hvert femte minutt, og du får flere sjanser til å se de majestetiske kaskadene av vann bli slynget til værs. Du kan rusle rundt bland boblende leirpytter og dampende underjordiske kilder - og kjenne jordens indre krefter rett under føttene.

Neste stopp på reisen er den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble verdens eldste nasjonalforsamling, Alltinget, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt over sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten og i Thingvellir er forskyvningen som oppstår når de to kontinentene glir sakte fra hverande, svært tydelig.

Etterpå snur vi for å komme enda nærmere innpå Islands natur. Det gjør vi ved å ta en snøskutertur på Langjökull, Islands nest største isbre - en spennende én-times tur gjennom endeløse hvite snøfelt som vil bli et minne for livet.

Pris 2020-21: 2.595,-


Inkludert: Guidet rundtur på engelsk. Snøskutertur 1 time; 2 personer deler skuter. Henting på hotell/overnattingssted i Reykjavik.

Periode: Året rundt, daglig.
Varighet: 10 timer.
Merk! Man må ha gyldig førerkort for å kunne kjøre snøskuter. Rute før snøskuterturen avhenger av snøforholdene.
Aldersgrense: 6 år
Annet: Lunsj er ikke inkludert.


Se tilgjengelighet og pris for denne aktiviteten ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, Søk utflukter.

Året rundt
Tor-Søn
10 timer
2.595

I vulkanens dyp

(L01)

Benytt denne unike muligheten til å besøke dypet av vulkanen Thrihnukagigu, det eneste stedet på jorden hvor du kan gå inn i en vulkans magmakammer. Denne sovende vulkanen er et unikt naturfenomen og en tur som åpner døren til en helt ny verden. Dette er en fascinerende opplevelse hvor man etter en 45-50 minutters tur(3 km) opp til krateret, blir senket 120 m til bunnen av krateret i en åben kabelheis. På innsiden oppdager du kraterets skjønnhet med utrolige farger og sin enorme størrelse. Størrelsen på plassen tilsvarer tre basketballbaner ved siden av hverandre!

Under hele turen er det kunnskapsrike guider med på veien slik at du følger deg trygg og at sikkerheten ivaretas.

Pris 2020-21:  3.555,-


Inkluderer: Omvisning på engelsk. Pick-up på overnattingsted i Reykjavik. Sikkerhetsutstyr. Tradisjonell islandsk kjøttsuppe (alternativ tilgjenglig for vegetarianere), kaffe/te. Transfer tilbake til Reykjavik.

Periode: 10 mai til 31 oktober. Daglig.
Varighet: 5-6 timer (hvorav ca 40-45 minutter inne i vulkanen).
Vanskelighetsgrad: Moderat, 2-3 av 5.
Forkunnskaper: Ingen. Vandringen er utfordrende og ikke anbefalt for utrente eller personer med redusert fysisk kapasitet.
Aldersgrense: 12 år.
Minimum: Minst to personer.

Annet: Ta med varme og komfortable klær og gode fjellsko. Vi anbefaler at du ikke har jeans og vanlige joggesko. Husk at været i fjellet kan være uforutsigbar og kan avvike fra været nede i byen.


Se tilgjengelighet og pris for denne aktiviteten ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, Søk utflukter.

Mai - Sep
Daglig
5 timer
3.555

Hvalsafari fra Reykjavík

(T01)

På denne utflukten får du og reisefølget reise med en av Islands største hvalsafaribåter som både har et fantastisk interiør og et stort dekk slik at alle kan se hval på en sikker måte. Utflukten er i tillegg lagt opp for at deltakere skal få lære mer om havets giganter ved at læring og interaktive elementer er i fokus. Guiden viser hvor dere kan få øye på hval og forteller om ulike hvalsorter og fuglearter som dere kan få se. Hele utflukten foregår med fokus på å respektere og beskytte dyrelivet – vi lar hvalene komme bort til oss istedenfor omvendt. På utflukten har dere mulighet til å se vågehval, kvitnos-delfiner, niser og knølhval. 

Pris 2020-21: 875,-Hva er inkludert?

• Båttur med engelsk guiding med fokus på informasjon og interaktivitet.
• Varme flytekjeledresser for komfort og sikkerhet.
• Ny gratisbillett dersom dere ikke får se hval. 

Detaljer:

• Period: Hele året.
• Tidsbruk: 3–3,5 timer.
 

Tilvalg:

• Pick-up i Reykjavik.
 

Utstyr og klær:

På denne utflukten er det viktig at du kler deg etter det islandske været som kan både skifte på kort varsel og være tøft. Glem ikke hansker og lue! Ta også med gode sko som holder deg varm og tørr. Varme kjeledresser er inkludert. Husk å ta med kamera! 

Hva skjer dersom været er for dårlig?

Denne utflukten gjennomføres med værforbehold og kan avlyses dersom været er for dårlig. Dersom det skjer tilbys du en plass på neste avgang eller pengene tilbake om du heller ønsker det.


Bestill deres aktivitet ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, «Søk utflukter».

 

Året rundt
Daglig
3 timer
875

Valgbare hotell

LGH Hotel Fron***

Hótel Fron

Et fint og lyst leilighetshotell med gode fasiliteter. Hotellet ligger sentralt i Reykjavík, etter hovedgaten Laugarvegur.
Kundevurdering 4,3 av 5
Hotel Rezidor Park Inn***

Hotel Island

Hotel Island ligger i Reykjaviks nye forretningssenter i gangavstand fra sentrum. I nærheten av hotellet finnes rike muligheter til rekreasjoner. Trådløs Internett – oppkobling finnes i hele hotellet.
Kundevurdering 4,3 av 5
Hotel Plaza***

Hótel Plaza

Et bra 3-stjerners hotell i Reykjavík med en avslappet atmosfære, god service og med utmerket beliggenhet i sentrum.
Kundevurdering 4,0 av 5
Hotel Arnarhvoll***

Hótel Arnarhvoll

Et 3-stjerners hotell i moderne stil, litt mørkt, med en praktfull utsikt over Reykjavíks nordlige kyst. Hótel Arnarvholl har en buffet restaurant i toppetasjen, og til og med sitt eget relax/badstu.
Kundevurdering 4,2 av 5
Hotel Reykjavik Marina***

Hótel Reykjavik Marina

Hotellet, som ligger i Reykjavíks havneområde og et steinkast fra hovedstadens attraksjoner, har 108 rom og byr på en friskt, fargerikt og særegen interiørstil samt en vennlig betjening.
Kundevurdering 5 av 5
Hotel Reykjavik Natura****

Hótel Reykjavik Natura

Et klassisk førsteklasses hotell som ligger i nærheten av Reykjavíks innenriks flyplass – midt mellom sentrum og byens nyere kvartal. Inntil hotellet ligger det vakre friluftsområdet Øskjuhlid.
Kundevurdering 4,4 av 5
Hotel Reykjavik Centrum****

Hótel Reykjavik Centrum

Åpnet våren 2005 i en sjarmerende, nyrenovert bygning med aner fra 1700-tallet. Hotellet ligger på en av de eldste gatene i byen nære sentrale turistattraksjoner.
Kundevurdering 4,5 av 5
Radisson SAS Hotel 1919****

Hótel Radisson SAS 1919

Hotel 1919 åpnet 2005 i en av Reykjavíks vakreste gamle bygninger. I hotellets bar kan du koble av med en drink på kvelden, og i Salt Restaurant kan du nyte av moderne internasjonale retter.
Kundevurdering 3,9 av 5
Hilton Reykjavik Nordica****

Hilton Reykjavik Nordica

Et stort førsteklasses hotell i en moderne stil med en kosmopolitisk atmosfære og god service. I annen etasje finnes et eksklusivt spa- og treningssenter, som tilbyr alt ifra trening til varme bad og badstue.
Kundevurdering 4,5 av 5
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40