Fly- og hotellpakke

 

Mange ønsker å legge opp sine feriedager selv. Vi har et stort utfluktsprogram slik at du kan sette opp de aktivitetene du ønsker på det tidspunktet som passer deg. Velg selv hvilket hotell du ønsker å bo på, hvor mange dager du vil være borte, flyavganger og utflukter. Våre fleksible pakker gjør det mulig for deg å skreddersy din egen reise!

I pakken inngår

  • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
  • Valgfri antall netter på hotell i Reykjavík.
  • Frokost er inkludert hvor det er spesifisert. 
  • ​Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
  • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.
     

Avganger

2020-2021: Året rundt, daglig.

Direktfly fra Oslo, og fra Bergen, Stavanger og Trondheim på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

 

Valgbare alternativer ved bestilling

- Flybusstransfer til/fra hotell ved ankomst og avreise
- Utflukter fra Reykjavík
- Leiebil
- Avbestillingsforsikring

Prisinformasjon

Våre pakkepriser er angitt som pris per person. Fraprisen viser beste tilgjengelige pris i respektive periode. Prisene varierer med aktuell bookingsituasjonen på fly og et normal pris for pakkereisen kan være opp mot 2000 NOK høyere enn hva fraprisen angir. Ved søk/booking får dere alltid den beste prisen vi kan tilby på søkt dato.

Fra 3.270 ,- 2 netter
01. jan-31. mar fra 4.180,-
01. apr-14. mai fra 3.270,-
15. mai-30. sep fra 3.730,-
01. okt-31. des fra 3.365,-

Mulige tilvalg

Aktivitet
Periode
Avganger
Lengde (h)
Pris

Den Blå Lagune

(A19)

Den berømte Den Blå Lagune ligger som en oase midt i et lavafelt utenfor Reykjavík. Her nyter dere det varme (36-39 grader) og mineralrike vannet uansett årstid. Den Blå Lagune er et utebad,som får sitt vann direkte fra geotermiske kilder så dype som 2000 meter, og vannet holder den varme og innbydende temperaturen 36-39 grader året rundt.

På plassen finnes dessuten en innomhus lagune og en geotermisk sauna. Det varme vannet i lagunen inneholder naturlig aktive ingredienser så som velgjørende mineralsalter og grønne alger som hjelper deg å slappe av fra stresset og presset i hverdagen .Den hvite kiselleiren, som skånsomt rengjør og skrubber din hy, har en vitalisernde effekt, mens de blågrønne algene gir din hud næring og gjør den myk og len. Mineralsaltene har en balanserende og avkoplende innvirkning på både kropp og sjel.

Pris 2020-21: 1.285


Inngår: Comfort inntrede til den Blå Lagune og håndkle. Transfer fra Keflavík flyplass til den Blå Lagune, siden videre til hotell i Reykjavík eller Reykjavík bussterminal (BSI).

Varighet: 3-6 tim.
Aldersgrense: 2 år.
Øvrig: Ikke guidet tur.


Fra Reykjavík bussterminal til Blå Lagune:

Pick-up fra hotell: 0–30 minutter før avgangstid. Ankommer den Blå Lagune ca 45 minutter etter avgang.

 

Fra den Blå Lagune til Reykjavik:

Ankommer Reykjkavík ca 45 minutter etter avgang.

 

Fra Keflavík flyplass til den Blå Lagune:

Ankommer den Blå Lagune ca 20 minutter etter avgang.

 


Bestill utflykter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER”.

Året rundt
Daglig, se rutetider
4-9 timer
1.285

Den gylne sirkel

(A01)

Turen rundt den ”Den gylne sirkel” er en islandsk klassiker der dere på en og samme gang opplever noen av Islands mest kjente attraksjoner. Møt landets naturfenomen ved de varme kildene ved blant annet Geysir, og det mektige fossefallet Gullfoss.

Første stoppet er det fantastiske Gullfoss, ”det gylne fossefallet” som pleier å anses som det aller vakreste på Island. Fossen har to etapper og det er mulig å komme tett innpå de veldige vannmassene som kaster seg over stupet ner i ravinen.

Helt inntil Gullfoss finner dere det geotermiske Geysir – området med de varme kildene og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Med Strokkurs regelmessige utbrudd hver femte minutt får dere flere sjanser å oppleve den majestetiske kaskade som slynges opp mot skyen ved kildens utbrudd. Dere kan vandre blant de boblende leirpølene og de dampende underjordiske kildene – og føle jordens krefter rett under føttene.

Neste opphold på turen er den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her samlet seg det islandske Alltinget, verdens eldste parlament, så tidig som på 900 – tallet. Island ligger midt på sprekken mellom de europeiske og amerikanske kontinentalplatene, og på Þingvellir ser man tydelig forkastningen som dannes når de to kontinentene sakte glir ifra hverandre. Derpå drar dere tilbake til Reykjavík.

Pris 2020-21: 570,-


Inngår: Guidet rundtur på engelsk, dessuten skandinavisk på fredager. Entré til Geysir museum. Henting på hotell/overnattingssted i Reykjavík. 

Periode: Året rundt, daglig.
Varighet: 8 timer.
Øvrig: Lunsj er ikke inkludert, derimot blir det stopp for lunsj.


Se tilgjengelighet og pris for denne aktiviteten ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, «Søk utflukter».

Året rundt
Daglig
8 timer
570

Hvalsafari fra Reykjavík

(T01)

På denne utflukten får du og reisefølget reise med en av Islands største hvalsafaribåter som både har et fantastisk interiør og et stort dekk slik at alle kan se hval på en sikker måte. Utflukten er i tillegg lagt opp for at deltakere skal få lære mer om havets giganter ved at læring og interaktive elementer er i fokus. Guiden viser hvor dere kan få øye på hval og forteller om ulike hvalsorter og fuglearter som dere kan få se. Hele utflukten foregår med fokus på å respektere og beskytte dyrelivet – vi lar hvalene komme bort til oss istedenfor omvendt. På utflukten har dere mulighet til å se vågehval, kvitnos-delfiner, niser og knølhval. 

Pris 2020-21: 875,-Hva er inkludert?

• Båttur med engelsk guiding med fokus på informasjon og interaktivitet.
• Varme flytekjeledresser for komfort og sikkerhet.
• Ny gratisbillett dersom dere ikke får se hval. 

Detaljer:

• Period: Hele året.
• Tidsbruk: 3–3,5 timer.
 

Tilvalg:

• Pick-up i Reykjavik.
 

Utstyr og klær:

På denne utflukten er det viktig at du kler deg etter det islandske været som kan både skifte på kort varsel og være tøft. Glem ikke hansker og lue! Ta også med gode sko som holder deg varm og tørr. Varme kjeledresser er inkludert. Husk å ta med kamera! 

Hva skjer dersom været er for dårlig?

Denne utflukten gjennomføres med værforbehold og kan avlyses dersom været er for dårlig. Dersom det skjer tilbys du en plass på neste avgang eller pengene tilbake om du heller ønsker det.


Bestill deres aktivitet ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, «Søk utflukter».

 

Året rundt
Daglig
3 timer
875

Lavagrotter

(G09)

Oppdag og utforsk den skjulte verdenen i og under lavafeltet ved Bláfjöll, bare 25 minutters biltur fra Reykjavík. Å gå ned i lavagrottene og tunnelene for å oppleve verden under bakkenivå er en opplevelse utenom det vanlige. Her får vi se magiske klippeformasjoner etter de siste vulkanutbruddene. Om vinteren fylles grottene av glitrende istapper i alle mulige størrelser og fasonger – et uforglemmelig syn. Vi kryper og går ned under jorden, så ta med solide sko og hansker. Denne underjordiske reisen er en annerledes opplevelse for deg som ikke er redd for mørket, og som vil ha et innblikk i hvordan Island ble skapt.

Pris 2020-21: 930,-


Inngår: Hjelm med hodelykt. Guiding på engelsk. Henting på overnattingssted i Reykjavík.

Periode: Hele året: daglig.
Varighet: 2–3 timer.
Vanskelighetsgrad: Lett, 2 av 5
Aldersgrense: 10 år.
Minimum: 2 personer.
Annet: ta med varme og robuste klær, vanntett jakke/bukse samt lue, votter og gode turstøvler.


Bestill utflykter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER”.

Året rundt
Dalig
2-3 timer
930

Landsbygdsturen

(C11)

En ridetur over enger og lavafelt. Underveis passerer vi flere gårder som viser hvordan jordbruket har utviklet seg under det seneste århundretet . På veien har vi gode muligheter å prøve tølt på de fine tøltstiene. Da rideturen er slutt, bydes rytterne inn til vår gård for å drikke kaffe og prøve en islandsk spesialitet eller noen hjemmebakst.

​Pris 2020-21: 855,-


Inngår: 1,5 – 2 timers ridning. Guidet på engelsk eller skandinavisk. Henting på hotell/overnattingssted i Reykjavík.

Periode: Året rundt, daglig.
​Lengde: 4,5 – 5 timer.
Aldersgrense: 7 år.
Øvrig: Lunsj er ikke inkludert.

Merk at: Du får låne regntøy og hjelm, vinterstid også vinteroverall, gummistøvler, sokker og våtter. Alle tjenester og måltider er inkludert ifølge respektive turbeskrivelse.  


Bestill utflykter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER”.

Året rundt
Daglig
4,5-5 timer
855

Siggi tur

(C13)

På denne tur får du det beste vi har å tilby hver gang. Beroende på vær og vind, dine ønsker og din ridevane, gir vi oss ut på en 1,5 - 2 timers tur i områdene kring Eldhestars gård.

​Pris 2020-21: 795,-


Inngår: 1,5–2 timers ridning. Guidet på engelsk eller skandinavisk. Henting på hotell/overnattingssted i Reykjavik.

Periode: Året rundt, daglig.
​Lengde: 4,5-5 timer.
Aldersgrense: 7 år.
Øvrig: Lunsj er ikke inkludert.

Merk at: Deltagerne på turen blir hentet fra forskjellige hotell, hvorfor avgangstiden er omtrentlig, fra den angitte tiden. Du får låne regntøy og hjelm, vinterstid også vinteroverall, gummistøvler, sokker og våtter.


Bestill utflykter og aktiviteter ved å bruke søkefeltet ”SØK UTFLUKTER”.

Året rundt
Daglig
4,5-5 timer
795

Valgbare hotell

LGH Hotel Fron***

Hótel Fron

Et fint og lyst leilighetshotell med gode fasiliteter. Hotellet ligger sentralt i Reykjavík, etter hovedgaten Laugarvegur.
Kundevurdering 4,3 av 5
Hotel Rezidor Park Inn***

Hotel Island

Hotel Island ligger i Reykjaviks nye forretningssenter i gangavstand fra sentrum. I nærheten av hotellet finnes rike muligheter til rekreasjoner. Trådløs Internett – oppkobling finnes i hele hotellet.
Kundevurdering 4,3 av 5
Hotel Plaza***

Hótel Plaza

Et bra 3-stjerners hotell i Reykjavík med en avslappet atmosfære, god service og med utmerket beliggenhet i sentrum.
Kundevurdering 4,0 av 5
Hotel Arnarhvoll***

Hótel Arnarhvoll

Et 3-stjerners hotell i moderne stil, litt mørkt, med en praktfull utsikt over Reykjavíks nordlige kyst. Hótel Arnarvholl har en buffet restaurant i toppetasjen, og til og med sitt eget relax/badstu.
Kundevurdering 4,2 av 5
Hotel Reykjavik Marina***

Hótel Reykjavik Marina

Hotellet, som ligger i Reykjavíks havneområde og et steinkast fra hovedstadens attraksjoner, har 108 rom og byr på en friskt, fargerikt og særegen interiørstil samt en vennlig betjening.
Kundevurdering 5 av 5
Hotel Reykjavik Natura****

Hótel Reykjavik Natura

Et klassisk førsteklasses hotell som ligger i nærheten av Reykjavíks innenriks flyplass – midt mellom sentrum og byens nyere kvartal. Inntil hotellet ligger det vakre friluftsområdet Øskjuhlid.
Kundevurdering 4,4 av 5
Hotel Reykjavik Centrum****

Hótel Reykjavik Centrum

Åpnet våren 2005 i en sjarmerende, nyrenovert bygning med aner fra 1700-tallet. Hotellet ligger på en av de eldste gatene i byen nære sentrale turistattraksjoner.
Kundevurdering 4,5 av 5
Radisson SAS Hotel 1919****

Hótel Radisson SAS 1919

Hotel 1919 åpnet 2005 i en av Reykjavíks vakreste gamle bygninger. I hotellets bar kan du koble av med en drink på kvelden, og i Salt Restaurant kan du nyte av moderne internasjonale retter.
Kundevurdering 3,9 av 5
Hilton Reykjavik Nordica****

Hilton Reykjavik Nordica

Et stort førsteklasses hotell i en moderne stil med en kosmopolitisk atmosfære og god service. I annen etasje finnes et eksklusivt spa- og treningssenter, som tilbyr alt ifra trening til varme bad og badstue.
Kundevurdering 4,5 av 5
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40