Rundreiser med guide

På våre rundreiser med guide slipper du tenke på noe! Vi har bestilt overnatting og transport på forhånd, og du reiser i en gruppe i komfortable busser med en dyktig skandinavisktalende guide som tar deg med til noen av de aller største severdighetene Island har å by på. En avslappende og behagelig reisemåte for deg som ønsker å se mye av Island på en enkel og behagelig måte.

1

Islandsk weekend med guide

En perfekt weekend for dere som besøker Island for første gang! En variasjonsrik reise som inkluderer besøk til Islands populære severdigheter, som Den Gylne Sirkelen, fossefallet Gullfoss, hvalsafari og den verdensberømte Blå Lagune.

Fra 7.810 ,- 4 netter
Januar - desember, onsdager.
2

Island rundt med guide

En vakker og klassisk rundreise! Dere besøker noen av de mest kjente plassene på øya og får et innblikk i nasjonen Island – alt fra varierende natur til spennende historie og kultur.

Fra 20.110 ,- 7 netter
Mai – september, onsdager.
3

Islands gullkorn

Len dere tilbake og nyt Islands enestående natur! På denne turen slipper dere å planlegge reiseruter, lese kart eller spørre etter veien. Opplev kokende hett vann som spruter 30 meter rett opp i luften hvert femte minutt.

Fra 9 955 ,- 7 netter
Året rundt, daglig
4

Skreddersy din egen drømmereise

Enkelt og smidig får du nøyaktig den reisen du vi ha. Mulighetene er uendelige og begrensningene få! Våre selgere hjelper deg kostnadsfritt med å sy sammen din egen drømmereise

Hele året, daglig
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40