Nyttårstur til Reykjavík

Fest inn i det nye året i Reykjavík, byen med et rykende hett natteliv og et av Europas beste nyttårsfyrverkerier. Vi tilbyr en nyttårshelg med verdensberømte, islandske varme kilder, førsteklasses mat, fascinerende severdigheter og spektakulært fyrverkeri. Nyttårsturen er en populær tur og den arrangeres for femte året på rad! Til lykke med 2019!

Inkludert i pakken:

 • Fly tur/retur Island, inkl. skatter og bagsasje.
 • Fire netter på valgt hotell i Reykjavik, inkl. frokost.
 • Overføring til hotell i Reykjavik via Den Blå Lagune.
 • Komfort-billett til Den Blå Lagune.
 • Fire-retters nyttårsgallamiddag i den nyoppussede Restaurant Sulnasalur på det fire-stjerners hotellet Radisson BLU Saga, inkl. aperitiff og utvalgte viner.
 • Underholdning i Restaurant Sulnasalur før og etter midnatt.
 • Nyttårsskål når klokken slår 12 i Restaurant Grillið på Radisson BLU Saga Hotell.
 • Utflukt til Gullfoss og Geysir, inkl. lunsj.
 • Overføring til flyplassen før hjemreisen.
 • Guiding foregår på norsk av en islandsk guide.
 • Personlig rådgivning fra vårt personale.
 • Pakkereisen har reiseforsikring gjennom den statlige reisegarantien.

Tilvalg:

Den 1 januar kan ni välja mellan valskådning, byrunde, ridetur på islandshest og eller kjøre firehjuling.

Avganger 2019:

29. desember 2019. Avreise fra Oslo.

Avganger 2020:

Kommer snart.


PROGRAM - 4 netter

29 des: Ankomst og Bad i Den Blå Lagune
30 des: Utflukt til Gullfoss og Geysir
31 des: Reykjavik på egenhånd, pluss fire-retters gallamiddag samt fest inn i det nye året med en fantastisk utsikt
1 jan: Reykjavik på egenhånd
2 jan: Hjemreise


Prisinformasjon

Våre pakkepriser er angitt som pris per person. Fraprisen viser beste tilgjengelige pris i 
respektive periode. Prisene varierer med aktuell bookingsituasjonen på fly og et normal pris for pakkereisen kan være opp mot 2000 NOK høyere 
enn hva fraprisen angir. Ved søk/booking får dere alltid den beste prisen vi kan tilby på søkt dato.

Fra 11.745 ,- 4 netter
Fullbooket 2019
Avganger 2020 kommer snart

Dag for dag beskrivelse

Velkommen til Island!

Utreise fra Oslo med ankomst Island på ettermiddagen, rundt kl. 16. Ved ankomst til Keflavík flyplass møter vår skandinavisktalende guide dere og ønsker dere velkommen til Island. Vår transferbuss tar dere med på en uforglemmelig start på islandsoppholdet – et avslappende bad i den berømte blå lagune. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt på veien mellom Keflavík flyplass og Reykjavík. 

Den blå lagune er et utendørsbad som får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder så dype som 2000 meter, og vannet holder den varme og innbydende temperaturen 36°-39° hele året. Anlegget har også en innendørslagune og en geotermisk badstue. Etter badet skysses dere til hotellet deres i Reykjavík, hvor dere har kvelden til fri disposisjon.

29 Des - Dag 1

Guidet utflukt til Gullfoss og Geysir

4 netters reise:
Frokost på hotellet. Cirka 09.30 hentes dere på hotellet for en guidet utflukt til Gullfoss og Geysir. Reisen går fra Reykjavík til det majestetiske Gullfoss, «den gylne fossen», som ofte regnes som Islands vakreste. Fossen har to etapper, og det er mulig å komme tett innpå de veldige vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i ravinen.

I nærheten av Gullfoss ligger det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Med sine regelmessige utbrudd hvert femte minutt, får dere flere sjanser til å oppleve kildens utbrudd hvor en majestetisk vannkaskade kastes opp mot himmelen. Dere kan vandre rundt blant de boblende leirpølene og de dampende underjordiske kildene og kjenne jordens indre krefter rett under føttene.

Hvis været tillater det, blir siste stopp på turen den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble verdens eldste parlament, det islandske Alltinget, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt på sprekken mellom de europeiske og amerikanske kontinentalplatene, og i Thingvellir blir forkastningen som dannes når de to kontinentene sakte driver fra hverandre, svært tydelig. Cirka 17.00. Tilbake til Reykjavík, kvelden fri til egne aktiviteter.

30 Des - Dag 2

Førsteklasses nyttårsmiddag og spektakulært fyrverkeri!

Du spiser frokost på hotellet. Dagen er fri til egne aktiviteter.  Rusle rundt i butikkene og opplev atmosfæren i Reykjavik før feiringen av det nye året! Det finnes til og med muligheter for å legge til utflukter og aktiviteter.

På kvelden nyter du en utsøkt nyttårsmiddag i den nyoppussede Restaurant Sulnasalur på det fire-stjerners hotellet Radisson BLU Saga.  Fest inn i det nye året med god mat i godt selskap med gallamiddag og musikk. Reykjavikingene er kjente for sine nyttårsfyrverkerier som hører til de største i Europa.

19.00 | Aperitiff i Restaurant Sulnasalur

20.00–23.00 | Fire-retters nyttårsgallamiddag i Restaurant Sulnasalur, inkl. spesielt utvalgte viner, og deretter levende musikk.

00.00 | Skål for det nye året! Snacks og musserende vin serveres ved midnatt i Restaurant Grillið

00.10 | Feiringen fortsetter med musikk i Restaurant Sulnasalur.

01.00 | Bussene kjører til hotellet.

31 Des - Dag 3

Fridag

Dagen er fri for å oppdage Reykjavik på egen hånd. Det er også mulig å velge tilleggsaktiviteter. Velg mellom byrundtur, nordlystur eller hvalsafari.

1 Jan - Dag 4

Hjemreise til Norge

I forbindelse med flyavgangen blir dere hentet av transfer ved hotellet og kjørt til Keflavík flyplass.

2 Jan - Dag 5
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40