Smak av Island

Du kan rekke mye på en langhelg i Reykjavík. Pakken ”Smak av Island” frister med besøk til noen av Islands største severdigheter. Start reisen med en kveld i koselige Reykjavik. I vår byrundtur blir du bedre kjent med verdens minste hovedstad Reykjavík og i løpet av ettermiddagen kan du ta et beroligende bad i den blå lagunes varme og mineralrike vann. Utflukten «Den Gylne Sirkel» tar deg med til noen av Islands største severdigheter som nasjonalparken Þingvellir, fossefallet Gullfoss, og det det geotermiske området ved Geysir.

I pakkeprisen inngår

 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
 • Overnatting i 3 netter, i delt dobbeltrom med frokost
 • Transfer ved ankomst og hjemreise
 • Entré til Den Blå Lagune
 • Den Gylne Sirkel.
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.
   

Avganger 

2020-21: Hele året, daglig.

Flyreise med Icelandairs direktefly fra Oslo tur/retur (samt Bergen, Stavanger og Trondheim for utvalgte datoer i perioden mars - oktober).

Valgbare alternativer ved bestilling

- Utflukter fra Reykjavík
- Avbestillingsforsikring

 

Prisinformasjon

Våre pakkepriser er angitt som pris per person. Fraprisen viser beste tilgjengelige pris i respektive periode. Prisene varierer med aktuell bookingsituasjonen på fly og et normal pris for pakkereisen kan være opp mot 2000 NOK høyere enn hva fraprisen angir. Ved søk/booking får dere alltid den beste prisen vi kan tilby på søkt dato.

Fra 6.370 ,- 3 netter

Dag for dag beskrivelse

Velkommen til Island!

Flyreisen til Island tar ca. 3 timer. Ved ankomst tar dere flybussen fra Keflavík flyplass inn til hotellet i Reykjavík. Kvelden er fri til egne oppdagelser i verdens nordligste hovedstad!

Dag 1

Høydepunkter

 • Utforske Reykjavik

Bli kjent med Reykjavík & Den Blå Lagune

Morgenen er fri for egne aktiviteter. Dere kan blant annet besøke Reykjaviks største severdigheter som Perlan og Hallgrimskirken. Ta en shoppingrunde i byens butikker eller besøk flere av Reykjaviks mange kulturelle attraksjoner. Kjenn på byens puls, livlige uteliv og nyt den unike kulturen hvor gammelt og nytt lever i skjønn forening.

Om kvelden er det transport fra hotell direkte til Den Blå Lagune. Nyt et opphold i den verdenskjente lagunen med det mineralrike og helsebringende vannet. Etter badet kjører bussen tilbake til valgt hotell i Reykjavík.

 

Dag 2

Høydepunkter

 • Reykjavik
 • Den Blå Lagunen

Den Gylne Sirkel

En utflukt til mange av naturens underverk Island har å by på. Videre til mektige Gullfoss og det aktive geysirområdet med Strokkur som spruter kaskader av vann i luften med jevne mellomrom. På returen stopper vi på Þingvellir nasjonalpark, stedet hvor Islands parlament ble etablert i år 930.

Dag 3

Høydepunkter

 • Drivhusbyen Hveragerði
 • Gullfoss
 • Geysir og kilden Strokkur
 • Þingvellir nasjonalpark

Hjemreise

Transfer fra hotellet for avreise fra Keflavík flyplass.

Dag 4

Valgbare hotell

LGH Hotel Fron***

Hótel Fron

Et fint og lyst leilighetshotell med gode fasiliteter. Hotellet ligger sentralt i Reykjavík, etter hovedgaten Laugarvegur.
Kundevurdering 4,3 av 5
Hotel Rezidor Park Inn***

Hotel Island

Hotel Island ligger i Reykjaviks nye forretningssenter i gangavstand fra sentrum. I nærheten av hotellet finnes rike muligheter til rekreasjoner. Trådløs Internett – oppkobling finnes i hele hotellet.
Kundevurdering 4,3 av 5
Hotel Plaza***

Hótel Plaza

Et bra 3-stjerners hotell i Reykjavík med en avslappet atmosfære, god service og med utmerket beliggenhet i sentrum.
Kundevurdering 4,0 av 5
Hotel Arnarhvoll***

Hótel Arnarhvoll

Et 3-stjerners hotell i moderne stil, litt mørkt, med en praktfull utsikt over Reykjavíks nordlige kyst. Hótel Arnarvholl har en buffet restaurant i toppetasjen, og til og med sitt eget relax/badstu.
Kundevurdering 4,2 av 5
Hotel Reykjavik Marina***

Hótel Reykjavik Marina

Hotellet, som ligger i Reykjavíks havneområde og et steinkast fra hovedstadens attraksjoner, har 108 rom og byr på en friskt, fargerikt og særegen interiørstil samt en vennlig betjening.
Kundevurdering 5 av 5
Hotel Reykjavik Natura****

Hótel Reykjavik Natura

Et klassisk førsteklasses hotell som ligger i nærheten av Reykjavíks innenriks flyplass – midt mellom sentrum og byens nyere kvartal. Inntil hotellet ligger det vakre friluftsområdet Øskjuhlid.
Kundevurdering 4,4 av 5
Hotel Reykjavik Centrum****

Hótel Reykjavik Centrum

Åpnet våren 2005 i en sjarmerende, nyrenovert bygning med aner fra 1700-tallet. Hotellet ligger på en av de eldste gatene i byen nære sentrale turistattraksjoner.
Kundevurdering 4,5 av 5
Radisson SAS Hotel 1919****

Hótel Radisson SAS 1919

Hotel 1919 åpnet 2005 i en av Reykjavíks vakreste gamle bygninger. I hotellets bar kan du koble av med en drink på kvelden, og i Salt Restaurant kan du nyte av moderne internasjonale retter.
Kundevurdering 3,9 av 5
Hilton Reykjavik Nordica****

Hilton Reykjavik Nordica

Et stort førsteklasses hotell i en moderne stil med en kosmopolitisk atmosfære og god service. I annen etasje finnes et eksklusivt spa- og treningssenter, som tilbyr alt ifra trening til varme bad og badstue.
Kundevurdering 4,5 av 5
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40