Spahelg i Reykjavík

Unn deg noen dager med ren velvære! Denne pakken tar deg med til de varme kildenes land, hvor du besøker noen av Islands flotteste spa-anlegg. Start reisen med et bad i den verdenskjente Blå Lagune hvor du bader utendørs i lavalandskapet i det naturlig oppvarmede vannet. Vi tar deg også med til noen av Islands største severdigheter på rundturen «Den Gylne Sirkel». Underveis stopper vi for å bade i Fontana dampbad. Dagen etter besøkes det eksklusive Laugar SPA hvor en deilig én times massasje venter på deg. Alt ligger til rette for at du kommer hjem uthvilt og med ny energi!

I pakkeprisen inngår

 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
 • Overnatting i 3 netter, i delt dobbeltrom med frokost
 • Transfer ved ankomst og hjemreise,
 • entré, håndkle og velkomstcocktail til Den Blå Lagune.
 • Heldagsutflukt till Den Gylne Sirkel
 • Entré til Fontana dampbad.
 • Entré til og massasje (60 min) på Laugar Spa.
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.
   

Avganger

2020-21: Året rundt, daglig.

Flyreise med Icelandairs direktefly fra Oslo tur/retur (samt Bergen, Stavanger og Trondheim for utvalgte datoer i perioden mars - oktober).

Valgbare alternativer ved bestilling

- Utflukter fra Reykjavík
- Avbestillingsforsikring

 

Prisinformasjon

Våre pakkepriser er angitt som pris per person. Fraprisen viser beste tilgjengelige pris i respektive periode. Prisene varierer med aktuell bookingsituasjonen på fly og et normal pris for pakkereisen kan være opp mot 2000 NOK høyere enn hva fraprisen angir. Ved søk/booking får dere alltid den beste prisen vi kan tilby på søkt dato.

Fra 7.850 ,- 3 netter

Dag for dag beskrivelse

Den Blå Lagune

Ankomst, Den Blå Lagune og innkvartering

Fra flyplassen reiser du til Den Blå Lagune, et verdenskjent utendørs spa-anlegg med dampende turkist vann. Her får du servert en velkomstdrink ved ankomst. Den Blå Lagune får sitt vann direkte fra geotermiske kilder så dype som 2000 meter, og vannet holder den varme og behagelige temperaturen 36-39° året rundt. Det finnes også en innendørs lagune og en geotermisk badstue på stedet. Etter badet reiser dere tilbake til Reykjavík og har kvelden til egen disposisjon.

Dag 1

Høydepunkter

 • Blå Lagunen

Den Gylne Sirkel med Fontana dampbad

Denne dagen får du oppleve noen av Islands aller største severdigheter som fossefallet Gullfoss, det geotermiske området Geysir, og den vakre nasjonalparken Þingvellir med sin rike historie.

Underveis stopper vi for et bad i Fontana dampbad som er bygget over naturlige varme kilder. Etterpå drar dere tilbake til Reykjavík.

Dag 2

Høydepunkter

 • Gullfoss
 • Geysiren Strokkur
 • Nationalparken Thingvellir
 • Fontana ångbad
Laugar Spa

Massasje og spa på Laugar Spa

Etter en god natts søvn går turen til Laugar Spa som ligger i hjertet av Reykjavík og er Nordens største spa. Her finnes skjønnhets- og massasjesalong, fitness-senter, utendørs bassenger, innendørsbasseng og et eksklusivt spa.

På Laugar Spa får dere en deilig 60 minutters massasje. Mulighet for lunsj på stedet. Om etter-middagen er det anledning til å se i butikker, gå på kafé eller koble av på hotellet.

Dag 3

Høydepunkter

 • Laugar Spa
 • Massasge
 • Reykjavík

Hjemreise

Transfer fra hotellet i passende tid før din flyavgang fra Keflavík.

Dag 4

Valgbare hotell

LGH Hotel Fron***

Hótel Fron

Et fint og lyst leilighetshotell med gode fasiliteter. Hotellet ligger sentralt i Reykjavík, etter hovedgaten Laugarvegur.
Kundevurdering 4,3 av 5
Hotel Plaza***

Hótel Plaza

Et bra 3-stjerners hotell i Reykjavík med en avslappet atmosfære, god service og med utmerket beliggenhet i sentrum.
Kundevurdering 4,0 av 5
Hotel Arnarhvoll***

Hótel Arnarhvoll

Et 3-stjerners hotell i moderne stil, litt mørkt, med en praktfull utsikt over Reykjavíks nordlige kyst. Hótel Arnarvholl har en buffet restaurant i toppetasjen, og til og med sitt eget relax/badstu.
Kundevurdering 4,2 av 5
Hotel Reykjavik Marina***

Hótel Reykjavik Marina

Hotellet, som ligger i Reykjavíks havneområde og et steinkast fra hovedstadens attraksjoner, har 108 rom og byr på en friskt, fargerikt og særegen interiørstil samt en vennlig betjening.
Kundevurdering 5 av 5
Hotel Reykjavik Natura****

Hótel Reykjavik Natura

Et klassisk førsteklasses hotell som ligger i nærheten av Reykjavíks innenriks flyplass – midt mellom sentrum og byens nyere kvartal. Inntil hotellet ligger det vakre friluftsområdet Øskjuhlid.
Kundevurdering 4,4 av 5
Hotel Reykjavik Centrum****

Hótel Reykjavik Centrum

Åpnet våren 2005 i en sjarmerende, nyrenovert bygning med aner fra 1700-tallet. Hotellet ligger på en av de eldste gatene i byen nære sentrale turistattraksjoner.
Kundevurdering 4,5 av 5
Radisson SAS Hotel 1919****

Hótel Radisson SAS 1919

Hotel 1919 åpnet 2005 i en av Reykjavíks vakreste gamle bygninger. I hotellets bar kan du koble av med en drink på kvelden, og i Salt Restaurant kan du nyte av moderne internasjonale retter.
Kundevurdering 3,9 av 5
Hilton Reykjavik Nordica****

Hilton Reykjavik Nordica

Et stort førsteklasses hotell i en moderne stil med en kosmopolitisk atmosfære og god service. I annen etasje finnes et eksklusivt spa- og treningssenter, som tilbyr alt ifra trening til varme bad og badstue.
Kundevurdering 4,5 av 5
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40