Storbyferie

Trenger du en pause i hverdagen? I våre storbyferiepakker har vi satt sammen forskjellige programmer med populære utflukter og aktiviteter. Bo i den lille storbyen Reykjavik, og nyt byens og områdets mange spennende tilbud.

1

Islandsk weekend med guide

En perfekt weekend for dere som besøker Island for første gang! En variasjonsrik reise som inkluderer besøk til Islands populære severdigheter, som Den Gylne Sirkelen, fossefallet Gullfoss, hvalsafari og den verdensberømte Blå Lagune.

Fra 7.810 ,- 4 netter
Januar - desember, onsdager.
2

Smak av Island

Pakken ”Smak av Island” frister med besøk til noen av Islands største severdigheter. Start reisen med et bad i den verdenskjente Blå Lagune.

Fra 6.370 ,- 3 netter
Hele året, daglig
3

Nyttårstur til Reykjavík

En eksotisk nyttårshelg med varme bad, førsteklasses mat, fascinerende severdigheter og Reykjavíks spektakulære nyttårsfyrverkeri. Vi byr på en unik nyttårsopplevelse!

Fra 11.745 ,- 4 netter
29 desember
4

Spahelg i Reykjavík

Unn deg noen dager med ren velvære! Denne pakken tar deg med til de varme kildenes land, hvor du besøker noen av Islands flotteste spa-anlegg.

Fra 7.850 ,- 3 netter
Året rundt, daglig.
5

Skreddersy din egen drømmereise

Enkelt og smidig får du nøyaktig den reisen du vi ha. Mulighetene er uendelige og begrensningene få! Våre selgere hjelper deg kostnadsfritt med å sy sammen din egen drømmereise

Hele året, daglig
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40