Lavagrotter & Snorkling i Silfra

(G03)

Utflukten begynner i mørket når dere skal utforske det skjulte lavaområdet under Thingvellir nasjonalpark. Dere vandrer gjennom en grotte og oppdager små underverk i form av vulkansk aktivitet i fortiden. Dette er en tur alle kan gjennomføre. Grotten Gjábakkahellir er et perfekt eksempel på en islandsk lavatunnel og ligger i en av verdens mest aktive vulkaner. Etter grottevandringen spiser dere lunsj (ikke inkludert), før turen fortsetter ut i det blå!

Snorkling i Silfra er dagens andre eventyr. Silfra-sprekken er en av Islands best bevarte hemmeligheter med en overjordisk vakker scene som er verdenskjent for sine himmelblå nyanser. Det krystallklare vannet i den dype sprekken gir en følelse av å være vektløs når man sakte flyter nedover med strømmen. Snorklingen er en behagelig og eksotisk reise i omgivelser de fleste bare vil møte i drømmene sine.

Grotteutforsking & Snorkling på Thingvallavatn er en fantastisk utflukt, en reise til grensen mellom drømmer og virkelighet.

Pris 2020-21: 1.940,-


Inkludert: Guiding grottevandring på engelsk. Guiding snorkling på engelsk. Snorkleutstyr samt entré til Silfra. Henting ved overnattingssted i Reykjavik.Varm sjokolade og småkaker.

Periode: Året rundt, daglig.
Varighet: 7-9 timer.
Vanskelighetsgrad: 3 av 5.
Aldersgrense: Min. 18 år og Max 65 år

Krav/spesifikke forkunnskaper:
- Medical Statement - to be read and signed by each participant.
- Være minst 150 cm lang og max 200 cm.
- Veie minst 45 kg og max 120 kg.
- Være komfortabel i vannet og i stand till å svømme.
​- Tidligare erfaring med tørrdrakt-dykking anbefaldes.
- Ha god fysikk.
- Ikke være gravid.

Annet: Vær oppmerksom på at dykkere og snorklere gjennomfører aktiviteten sammen. Ta med håndkle, ullsokker, støvler, hansker, varme klær samt vanntett jakke/bukse.


Se tilgjengelighet og pris for denne aktiviteten ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, Søk utflukter.

Året rundt
Daglig
6 timer
1.940
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40