Hvalsafari fra Reykjavík

(T01)

På denne utflukten får du og reisefølget reise med en av Islands største hvalsafaribåter som både har et fantastisk interiør og et stort dekk slik at alle kan se hval på en sikker måte. Utflukten er i tillegg lagt opp for at deltakere skal få lære mer om havets giganter ved at læring og interaktive elementer er i fokus. Guiden viser hvor dere kan få øye på hval og forteller om ulike hvalsorter og fuglearter som dere kan få se. Hele utflukten foregår med fokus på å respektere og beskytte dyrelivet – vi lar hvalene komme bort til oss istedenfor omvendt. På utflukten har dere mulighet til å se vågehval, kvitnos-delfiner, niser og knølhval. 

Pris 2020-21: 875,-Hva er inkludert?

• Båttur med engelsk guiding med fokus på informasjon og interaktivitet.
• Varme flytekjeledresser for komfort og sikkerhet.
• Ny gratisbillett dersom dere ikke får se hval. 

Detaljer:

• Period: Hele året.
• Tidsbruk: 3–3,5 timer.
 

Tilvalg:

• Pick-up i Reykjavik.
 

Utstyr og klær:

På denne utflukten er det viktig at du kler deg etter det islandske været som kan både skifte på kort varsel og være tøft. Glem ikke hansker og lue! Ta også med gode sko som holder deg varm og tørr. Varme kjeledresser er inkludert. Husk å ta med kamera! 

Hva skjer dersom været er for dårlig?

Denne utflukten gjennomføres med værforbehold og kan avlyses dersom været er for dårlig. Dersom det skjer tilbys du en plass på neste avgang eller pengene tilbake om du heller ønsker det.


Bestill deres aktivitet ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, «Søk utflukter».

 

Året rundt
Daglig
3 timer
875
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40