4-stjerners hotell i Reykjavík

Hilton Reykjavik Nordica****

Hilton Reykjavik Nordica

Et stort førsteklasses hotell i en moderne stil med en kosmopolitisk atmosfære og god service. I annen etasje finnes et eksklusivt spa- og treningssenter, som tilbyr alt ifra trening til varme bad og badstue.
Kundevurdering 4,5 av 5
Hotel Reykjavik Centrum****

Hótel Reykjavik Centrum

Åpnet våren 2005 i en sjarmerende, nyrenovert bygning med aner fra 1700-tallet. Hotellet ligger på en av de eldste gatene i byen nære sentrale turistattraksjoner.
Kundevurdering 4,5 av 5
Grand Hotel Reykjavik****

Grand Hótel Reykjavík

Grand Hótel Reykjavik ligger i et rolig område på grensen mellom den eldre og nyere delen av Reykjavik. Hotellet passer for alle som steller høye krav på god kvalitet og service.
Kundevurdering 4,4 av 5
Hotel Reykjavik Natura****

Hótel Reykjavik Natura

Et klassisk førsteklasses hotell som ligger i nærheten av Reykjavíks innenriks flyplass – midt mellom sentrum og byens nyere kvartal. Inntil hotellet ligger det vakre friluftsområdet Øskjuhlid.
Kundevurdering 4,4 av 5
Hotel Thingholt****

Hótel Thingholt

Hótel Thingholt er et designhotell midt i Reykjavík sentrum. Hotellet ligger parallelt med Reykjavíks største handlegate, Laugavegur, og preges av sin moderne islandske design.
Kundevurdering 4,2 av 5
Hotel Reykjavik Marina***

Hótel Reykjavik Marina

Hotellet, som ligger i Reykjavíks havneområde og et steinkast fra hovedstadens attraksjoner, har 108 rom og byr på en friskt, fargerikt og særegen interiørstil samt en vennlig betjening.
Kundevurdering 5 av 5
Radisson SAS Hotel 1919****

Hótel Radisson SAS 1919

Hotel 1919 åpnet 2005 i en av Reykjavíks vakreste gamle bygninger. I hotellets bar kan du koble av med en drink på kvelden, og i Salt Restaurant kan du nyte av moderne internasjonale retter.
Kundevurdering 3,9 av 5
Radisson SAS Hotel Saga****

Hótel Radisson BLU Saga

Saga er et fornemt første klasses hotell med utmerket service og en kosmopolitisk atmosfære. Hotellet har egen restaurant og loungebar.
Kundevurdering 3,9 av 5

3-stjerners hotell i Reykjavík

Hotel Baron***

Hótel Baron

Bestilles på forespørsel! Et komfortabelt hotell beliggende ved vannet med utsikt mot Faxaflóifjorden. Hotellet har koselige og enkelt møblerte rom, noen med utsikt over havet.
Kundevurdering 4,5 av 5

22 Hill Hotel

Bestilles på forespørsel! Hotel Bjørk er et moderne og gjestevennlig hotell med noen minutters gangvei til Reykjavíks sentrum.
Kundevurdering 4,6 av 5
Hotel Klettur***

Hótel Klettur

Et trestjerners hotell med en atmosfære som passer til hotellets navn. Klettur betyr nemlig «stein», og det merkes på interiøret.
Kundevurdering 4,3 av 5
Hotel Arnarhvoll***

Hótel Arnarhvoll

Et 3-stjerners hotell i moderne stil, litt mørkt, med en praktfull utsikt over Reykjavíks nordlige kyst. Hótel Arnarvholl har en buffet restaurant i toppetasjen, og til og med sitt eget relax/badstu.
Kundevurdering 4,2 av 5
Hotel Odinsve***

Hótel Odinsve

Odinsve er et lite familieeiet hotell, beliggende i rolige bykvartal og omgjerdet av en vakker gammel bebyggelse. Avslappet atmosfære samt meget bra og personlig service.
Kundevurdering 4,3 av 5

Hótel Skjaldbreid

Skjaldbreid er et hotell i Reykjavíks gamle bykjerne med hyggelig og personlig atmosfære. Frokosten blir servert i en inneglasset veranda i taketasjen.
Kundevurdering 4,1 av 5
Hotel Plaza***

Hótel Plaza

Et bra 3-stjerners hotell i Reykjavík med en avslappet atmosfære, god service og med utmerket beliggenhet i sentrum.
Kundevurdering 4,0 av 5
Hotel Rezidor Park Inn***

Hótel Island

Hotellet ligger i Reykjavíks nye forretningssenter i gangavstand fra sentrum. I nærheten finnes rike muligheter til rekreasjoner med oppvarmet pool, flotte joggeløyper og Laugar Spa.
Kundevurdering 4,1 av 5
Hotel Klöpp***

Hótel Kløpp

Meget sentral beliggenhet og et godt mellomklasses hotell. Bra for deg som ønsker nærhet til alt i sentrale Reykjavík. Hyggelig lobby med sofaer og bord, og en del hvor frokosten blir servert.
Kundevurdering 3,9 av 5
Hotel Reykjavik***

Fosshótel Rauðará

Et moderne hotell med personlig og hyggelig service i sentrum av Reykjavik med byens utbud like ved. Gjestene har fri parkering i hotellets parkeringshus, som ligger helt inntil.
Kundevurdering 3,6 av 5

2-stjerners hotell i Reykjavík

Hotel Cabin**+

Hótel Cabin

Hotel Cabin ligger ved Borgartun med vakker utsikt over havbukten inntil. Hotellet er enkelt, men hyggelig og tilbyr god service. Hotellets dobbeltrom standard er meget små, men er velutstyrte rom.
Kundevurdering 3,9 av 5

Leilighetshotell

LGH Hotel Fron***

Hótel Fron

Et fint og lyst leilighetshotell med gode fasiliteter. Hotellet ligger sentralt i Reykjavík, etter hovedgaten Laugarvegur.
Kundevurdering 4,3 av 5
LGH Baron

Hótel Baron Leiligheter

Et leiligetshotell som tilhører Hotell Baron. Praktiske og hyggelige leiligheter sentralt i Reykjavik. Hyggelige og enkelt møblerte rom. Alle rommene har egen dusj/wc samt matlagingsmuligheter.
Kundevurdering 4,0 av 5
LGH Hafnarfjördur***

Hótel Hafnarfjördur

Leilighetshotellet Hafnarfjördur har en bra mellomklasse standard. Hotellet ligger ca. 9 km fra sentrum og er godt egnet som base for de som ønsker å ha et bra overnattingssted til en rimelig pris.
Kundevurdering 4,0 av 5

Room With A View

Bestilles på forespørsel! Moderne og luksuriøst leilighetshotell i sentrum av Reykjavik, med spektakulær panoramautsikt over byen, fjellene og sjøen.
Kundevurdering 4,0 av 5
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40