Gullfoss, Geysir med snøscooterkjøring

(A11)

Turen går fra Reykjavik til den majestetiske Gullfoss, som av mange regnes som Islands aller vakreste foss. Fossen har to etappet og du kan komme tett innpå de mektige vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i kløften.

Like ved Gullfoss finner du det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Geysiren har regelmessige utbrudd hvert femte minutt, og du får flere sjanser til å se de majestetiske kaskadene av vann bli slynget til værs. Du kan rusle rundt bland boblende leirpytter og dampende underjordiske kilder - og kjenne jordens indre krefter rett under føttene.

Neste stopp på reisen er den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble verdens eldste nasjonalforsamling, Alltinget, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt over sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten og i Thingvellir er forskyvningen som oppstår når de to kontinentene glir sakte fra hverande, svært tydelig.

Etterpå snur vi for å komme enda nærmere innpå Islands natur. Det gjør vi ved å ta en snøskutertur på Langjökull, Islands nest største isbre - en spennende én-times tur gjennom endeløse hvite snøfelt som vil bli et minne for livet.

Pris 2020-21: 2.595,-


Inkludert: Guidet rundtur på engelsk. Snøskutertur 1 time; 2 personer deler skuter. Henting på hotell/overnattingssted i Reykjavik.

Periode: Året rundt, daglig.
Varighet: 10 timer.
Merk! Man må ha gyldig førerkort for å kunne kjøre snøskuter. Rute før snøskuterturen avhenger av snøforholdene.
Aldersgrense: 6 år
Annet: Lunsj er ikke inkludert.


Se tilgjengelighet og pris for denne aktiviteten ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, Søk utflukter.

Året rundt
Tor-Søn
10 timer
2.595
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40