Kjør superjeepen selv! Sørkysten & Isbreer

(K04)

Avreise fra Reykjavík. Dere kjører gjennom landskapet sør på Island for å nå dagens første stopp, Seljalandsfoss. Derfra tar dere en fjellvei og krysser noen elver på vei mot isbrelagunen Gígjökulls som er breen Eyjafjallajökulls utløp. Eyjafjallajökull ble berømt og beryktet i 2010 da vulkanen hadde ett utbrudd som forårsaket kraftige flyforsinkelser i store deler av verden. Gígjökull var tidligere en mye større isbre enn i dag og dannet en isbrelagune. Etter vulkanutbruddet endret breen seg dramatisk, og en flom vasket rett og slett bort lagunen.

Etter å ha opplevd denne tidligere islagunen kjører dere videre langs sørkysten og får muligheten til å besøke mange vakre naturområder. Noen av disse er landsbyen Vík, stranden Reynisfjara, fuglefjellene på Dyrhólaey, bretungen Sólheimajökull, isbreen ved Mýrdalsjökull, fossen ved Skógafoss og de svarte strendene ved Sólheimasandur.

Etter en hendelsesrik dag går turen tilbake mot Reykjavík.

Pris 2020-21: 9.225,- (pakker for 1-7 personer)


Inkludert: Henting og avlevering av bil, GPS koordinater til naturskjønne ruter og en brosjyre med en detaljert reiserute. Super CDW er også inkludert og senker egenandelen er 500 Euro per bil. Kjøreavstanden i løpet av dagen er omtrent 450 km.

Ikke inkludert: Diesel og instruktør.

Periode: Hele året, daglig.
Varighet: 10–11 timer.
Vanskelighetsgrad: 2 = lett, på en skala fra 1–5
Annet: Varme klær, vanntett jakke/bukse, lue, hansker og gode turstøvler anbefales.

Krav: Gyldig førerkort og en minstealder på 25år kreves for å få kjøre/leie en bil.

Kjøretøy: ISAK 4x4 modifisert Land Rover Defender med 38-tommers dekk, kompressor, VHF langdistanse radio, snorkel og alle tilbehør som kan tenkes behøves for å ta seg dypt in i det islandske høylandet. I bilen er det er plass til 7 personer uten bagasje eller 5 personer med bagasje.

Merk: Vær oppmerksom på at programmet kan endres på grunn av uforutsette vei- eller værforandringer. Avstanden som tilbakelegges og tiden som brukes, er avhengig av hvor ofte og hvor lenge dere stopper under utflukten.
Vi anbefaler at dere starter turen tidlig på morgenen for å oppleve mest mulig i løpet av dagen.


Bestill denne superjeeptur ved á kontakte en av vare selgere.

Kjør superjeepen selv! Sørkysten & Isbreer
Året rundt
Daglig
10-11 timer
9.225
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40