Fart og spenning

Hvis du ønsker en reise fylt med adrenalin, fart og spenning har du funnet den rette øya å reise til: Island! Denne lille øya har en spennende og kontrastfylt natur som blant annet kan by på actioneventyr som snøscooterkjøring på isbre, rafting, ATV-kjøring, grottevandring, dykking, hvalsafari og jeepturer.

Programforslag

Dag 1: Den Blå Lagune
Dag 2: Heldagsutflukt med tur på isbre
Dag 3: Grottevandring og ATV-kjøring
Dag 4: Hjemreise

Velkommen til å kontakte oss!

Kontakt våre prosjektledere for mer informasjon eller for å få et skreddersydd reisetilbud som er tilpasset deres ønsker og forutsetninger. Ring 22 33 84 40, send en e-post til: groups@islandia.no, eller fyll ut vårt forespørselsskjema.


Beskrivelse dag for dag er kun et forslag. Alle gruppereiser er forskjellige, så vi skreddersyr et arrangement helt etter deres ønsker og behov. 
Pris på forespørsel avhengig av gruppens størrelse, hotellvalg og aktiviteter.

Programforslag

Den Blå Lagune

Ankomsttransfer fra flyplass til hotell i Reykjavík via Den Blå Lagune. Vi starter på en rolig og behagelig måte med et bad i det varme mineralrike vannet. Lagunen ligger utendørs omkranset av svart lavalandskap og holder en temperatur på 36-39 grader året rundt.

Middag på en god restaurant i Reykjavík på kvelden.

 

Dag 1

Høydepunkter

  • Blå Lagunen
  • Reykjavík

Heldagsutflukt med tur på isbre

I dag er det fart og spenning samt naturopplevelser som står på programmet. Vi tar dere med på en røff heldagsutflukt i superjeeper. Disse bilene kan kjøre på steder ingen vanlige biler kommer fram, over elver og på tøffe fjellveier. Turen starter ca.kl.09.00 fra hotellet i Reykjavík hvor vi først skal oppleve vulkanområdet rundt vulkanen Hengill, og ikke minst kraftverket Nesjavellir som forsyner Reykjavík med varmt vann og strøm.

Videre går turen gjennom Þingvellir nasjonalpark hvor Islands første Allting ble etablert i år 930. Vi fortsetter turen over Lyngdalsheidi til vakre Gullfoss og videre til Geysir- området hvor vi spiser lunsj og ser på de varme kildene og den aktive geysiren Strokkur. Herfra går turen mot Islands nest største isbre Langjökull på fjellveier kun egnet for våre kjøretøy. På isbreen kan man komme enda nærmere naturen med en snøscootertur på isen. Vi kan også ordne det slik at dere spiser lunsj på isbreen.

På returen blir det fotostopp ved eksplosjonskrateret "Kerið", et 6500 år gammelt vulkankrater. Kveldstid er det middag på en god restaurant i Reykjavík.

Eksempler på tilleggsaktiviteter som tilbys på turen:
• Rafting på Hvítá – (sesongavhengig)
• Snøscooterkjøring på Langjökull
• Lunsjbuffet på isbre
• Ridetur på islandshest

 

Dag 2

Høydepunkter

  • Vulkanen Hengill
  • Kraftverket Nesjavellir
  • Thingvellir nationalpark
  • Explosionskratern Kerið
Lavagrotter

Grottevandring og ATV-kjøring

Heldagsutflukt med ca.4 timers vandring. Reisen går til det berømte vulkanområdet Hengill og Islands underverden. Vi begynner dagen med grottevandring i grottene ved Bláfjöll før vi drar videre mot det geotermiske området ved vulkanen Hengill. Videre mot Reykjadalur hvor det er mulighet for et avslappende bad i en varm elv (avhengig av sesong og vær).

Ønsker man en kortere utflukt denne dagen,  kan vi reise til Hellisheidi-platået en halvtime utenfor Reykjavík og kjøre firehjulinger i det vulkanske landskapet. Garantert en spesiell måte å oppleve Island på!
På kvelden er det middag på en god restaurant i Reykjavík.

 

Dag 3

Høydepunkter

  • Grottorna vid Bláfjöll
  • Köra fyrhjuling

Hjemreise

Turen avsluttes med transfer fra hotell til Keflavík flyplass.

Dag 4

Send oss ​​en forespørsel

Vi er glad for å sende deg et tilbud for pakkereise. Send oss ​​en e-post, ring oss på +47 22 33 84 40 eller send inn skjemaet under. Vi vil svare innenfor 24 timer.

Kontaktinformasjon

Reiseinformasjon

Avreisedato
E.g., 17.06.2021
Hjemreisedato
E.g., 17.06.2021

Vertical Tabs

Revision information
Provide an explanation of the changes you are making. This will help other authors understand your motivations.
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40