Om oss

Islandia Travel har siden 1995 spesialisert seg på salg av reiser til Island for grupper og individuelle. Islandia har vært, og er fremdeles, den største arrangøren av reiser til Island i Norge. Vi har i alle år lagt vekt på god og personlig service med et bredt og variert program.

Våre tjenester

Uansett formålet med reisen, kan vi love at du og dine reisefeller får en unik opplevelse på Island. 

Vi skreddersyr reiser etter kundens ulike ønsker og formål. Vår målsetting er å skape “adrenalin, eventyr og avslapping” ved å  levere høy kvalitet på våre reiser gjennom lokal kunnskap, et bredt kontaktnett og tett samarbeid med våre leverandører.

Vi hjelper deg med tilrettelegging av reisen, slik at du får minnerike opplevelser og et innhold som svarer til dine forventinger. Ønsker du hjelp til å planlegge ferien, send oss gjerne en e-post eller ta kontakt per telefon.

Islandia Travel er medlem i Reisegarantifondet

Det betyr at du som kjøper en pakkereise hos Islandia Travel er forsikre om reisen blir avbrutt på grunn av at flyselskapet eller hotellet blir insolvent. Hvis du kjøper flybilletten et sted og booker hotellet et annet sted, gjelder ikke reisegarantien. Observer at du som reisende ikke er beskyttet av Reisegarantiloven, om du bare kjøper en flyreise. 

Islandia Travel eies siden 22 mars 2012 av Vulkan Reiser AS (983 041 337). Islandia Travel/Vulkan Reiser AS er medlem av REISEGARANTIFONDET. 

Islandia Travel er et IATA sertifisert reisebyrå

Det innebærer at vi selv kan skrive ut flybilletter, og betyr at vi kan tilby deg, som kunde, en raskere og bedre service ved bestilling av flybilletter.

Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40