Alle våre pakkereiser

På denne siden presenteres alle våre pakkereiser, og her finnes noe for enhver smak. For å gjøre det enkelt, har du mulighet til å sortere turene etter årstid, måned eller sortere pakkene på reiselengde.

1

Fly- og hotellpakke

Velg selv hvilket hotell du ønsker å bo på, hvor mange dager du vil være borte, flyavganger og utflukter. Denne pakken gjør det mulig for deg å skreddersy din reise!

Fra 3.270 ,- 2 netter
Året rundt, daglig
2

Fly og leiebilspakke

Vår leiebilspakke gir deg frihet og fleksibilitet. Pakken kan skreddersys etter dine behov og ønsker med tanke på overnatting og ønskelige utflukter.

Fra 2.380 ,- 2 netter
Året rundt, daglig
3

Islandsk weekend med guide

En perfekt weekend for dere som besøker Island for første gang! En variasjonsrik reise som inkluderer besøk til Islands populære severdigheter, som Den Gylne Sirkelen, fossefallet Gullfoss, hvalsafari og den verdensberømte Blå Lagune.

Fra 7.810 ,- 4 netter
Januar - desember, onsdager.
4

Smak av Island

Pakken ”Smak av Island” frister med besøk til noen av Islands største severdigheter. Start reisen med et bad i den verdenskjente Blå Lagune.

Fra 6.370 ,- 3 netter
Hele året, daglig
5

Nyttårstur til Reykjavík

En eksotisk nyttårshelg med varme bad, førsteklasses mat, fascinerende severdigheter og Reykjavíks spektakulære nyttårsfyrverkeri. Vi byr på en unik nyttårsopplevelse!

Fra 11.745 ,- 4 netter
29 desember
6

Spahelg i Reykjavík

Unn deg noen dager med ren velvære! Denne pakken tar deg med til de varme kildenes land, hvor du besøker noen av Islands flotteste spa-anlegg.

Fra 7.850 ,- 3 netter
Året rundt, daglig.
7

Island rundt med guide

En vakker og klassisk rundreise! Dere besøker noen av de mest kjente plassene på øya og får et innblikk i nasjonen Island – alt fra varierende natur til spennende historie og kultur.

Fra 20.110 ,- 7 netter
Mai – september, onsdager.
8

Islands gullkorn

Len dere tilbake og nyt Islands enestående natur! På denne turen slipper dere å planlegge reiseruter, lese kart eller spørre etter veien. Opplev kokende hett vann som spruter 30 meter rett opp i luften hvert femte minutt.

Fra 9 955 ,- 7 netter
Året rundt, daglig
9

Skreddersy din egen drømmereise

Enkelt og smidig får du nøyaktig den reisen du vi ha. Mulighetene er uendelige og begrensningene få! Våre selgere hjelper deg kostnadsfritt med å sy sammen din egen drømmereise

Hele året, daglig
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40