Hoteller, leilighetshoteller og gjestehus på Island

Hoteller, leilighetshoteller og gjestehus på Island i Reykjavik og ellers på Island er det et godt tilbud av hoteller, leilighetshoteller, vandrerhjem og koselige pensjonater. Vi samarbeider direkte med hotellene på Island, og bruker altså ingen mellomledd. Dette betyr at vi kan tilby konkurransedyktige priser på alt fra billige hoteller, leilighetshoteller, pensjonater og vandrerhjem til de beste hotellene på Island.

Hvorfor bestille hotell hos Islandia Travel?

Våre priser – ingen mellomledd = prisgunstige og billige hoteller og overnatting
Dette betyr at vi kan tilby konkurransedyktige priser på alt fra billige hoteller, leilighetshoteller, pensjonater og vandrerhjem til de beste hotellene på Island.

Fordelaktige priser
Vi jobber direkte med hotellene på Island, altså ingen mellomledd. Det betyr at vi kan tilby meget fordelaktige priser.

Vårt utvalg
I menyen til venstre, velg området, og du finner vårt utvalg av de hotell, leiligheter, gjestgiverier og vandrerhjem på Island som vi har valgt å samarbeide med. Våre valgkriterier er: hvor fornøyde kundene er, om prisen er verdt pengene og at det skal finnes et bra alternativ for de aller fleste som besøker Island.

Kundevurdering
Kundevurdering viser den gjennomsnittlige vurdering som besøkere har gitt hotellet på hjemmesiden Tripadvisor. Tripadvisor har ikke eget salg av hotellrom. I vår beskrivelse av hotellene finnes en link til Tripadvisor der man kan fordype seg i hva gjestene mener om hotellet.

Korrekt informasjon
Vi prøver å gi så korrekt informasjon som mulig om hotellrommene, for at du som kunde skal kunne gjøre et valg som siden svarer til dine forventninger. Hotellene ovenfor er oppdelt etter hotellklasser og til Tripadvisors gjennomsnittlige kundevurdering. Utover det har vi prøvd å beskrive hotellene ytterligere i våre tekster.

Hotellklassifisering
​Vi følger den islandske offisielle klassifiseringen av hotell. I noen tydelige tilfeller har vi gått bort fra denne og satt en lavere klasse på hotellet.


Bestill hoteller ved å bruke søkefeltet ”OVERNATTING”.

Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40