Hotell


 

4-STJERNERS HOTELL

 

Grand Hotel Reykjavík ****

Sigtún 38, 105 Reykjavík

Et førsteklasses hotell med god service og kvalitet. I 2007 åpnet hotellet sine to nye tårn med 14 etasjer. Dette gjør hotellet til det største i Reykjavik med storslagen utsikt fra de øverste etasjene.

Beliggenhet: Hotellet ligger i et rolig område, ca. 2 km. fra sentrum.

Restaurant: Brasserie Grand med a la carte meny har alt fra småretter til finere gourmetmiddager.

Annet: Grand SPA tilbyr jacuzzi, badstue og alle former for spa-behandlinger. Treningsrom. Mulig å leie sykler inkl.hjelm. Rekreasjonsområdet Laugardalur ligger i nærheten med utendørs svømmebasseng, treningssenteret World Class Gym og Laugar Spa.

Konferanse: Utmerkede møtefasiliteter med alt av teknisk utstyr. Konferansetekniker og teknisk support tilgjengelig.

 

Hilton Reykjavík Nordica ****

Sudurlandsbraut 2, Reykjavík

Et trendy hotell i moderne stil med en kosmopolitisk atmosfære. I lobbyen er det en souvenirshop og bank. Anses av mange som et av Reykjaviks bedre hoteller. Restaurant: Lobby bar og restaurant VOX.

Beliggenhet: Hotellet ligger ca. 2 km. fra sentrum. Nærme rekreasjonsområdet Laugardalur med utendørsbasseng, treningssenteret World Class Gym og Laugar Spa. Gangavstand til kjøpesenteret Kringlan.

Rom: Store og lyse delikate rom, alle med internettoppkobling, telefon, TV og safe. I 9.etasje er det panoramasuiter med fantastisk utsikt over fjellet og havet.

Annet: Eksklusivt spa- og treningssenter som er verdt et besøk.

Konferanse: Flere konferanserom med alle fasiliteter.

 

Hótel Reykjavík Centrum ****

Aðalstræti 16, Reykjavík

Et flott hotell med god service og kvalitet. Hotellet ligger sentralt i Reykjavik sentrum, i en sjarmerende nyrenovert bygning fra 1700-tallet. Hotellet ligger ved en av de eldste gatene i byen, nærme byens sentrale turistattraksjoner, teatre, museum, kaféer og restauranter.

Beliggenhet: Sentrum.

Restaurant: Hotellets restaurant Fjalakötturinn har spesialisert seg på tradisjonell islandsk mat. Koble av etter dagens opplevelser i kaféen/baren Uppsalir.

Rom: Rommene har lys klassisk innredning med bad/wc, tv, telefon, internett og safe. Dette hotellet kan også tilby rom for funksjonshemmede.

Konferanse: Mindre konferanse/møterom for opptil 50 personer.

 

Hótel Borg ****

Posthusstraeti 11, Reykjavík

Et populært førsteklasses hotell, og et kjent landemerke i byen. Dette er Islands første hotell, bygget i 1930 i Art Deco-stil. Hotel Borg ligger i sentrum av Reykjavik ved det populære torget Austurvöllur med umiddelbar nærhet til restauranter og butikker.

Beliggenhet: Sentrum. Restaurant: Populær restaurant og møtested med både internasjonale og tradisjonelle islandske retter på menyen.

Rom: Alle rommene er nyrenoverte og individuelt innredet. Flotte elegante rom med dusj/wc, TV, telefon, mulighet for internettoppkobling og safe.

Konferanse: Hotellet har møterom.

 

Hótel Radisson BLU Saga ****

Hagatorg, Reykjavík

Et 4-stjerners hotell med kosmopolitisk atmosfære, ca 10 minutters gange fra Reykjavik sentrum.

Beliggenhet: Hotellet ligger i et rolig område nærme Islands universitet, 1 km. fra sentrum.

Restaurant: I toppetasjen ligger den anerkjente gourmetrestauranten Grillid med flott utsikt over byen. Restaurant Skrudur serverer frokost og lunsjbuffet. Bar og lounge.

Rom: Saga har store fine rom, noen med utsikt over Reykjavik og omgivelsene rundt.

Annet: Inngang til Mecca Spa for hotellets gjester. Treningsrom.

Konferanse: Gode konferansemuligheter med flere rom og alle tekniske fasiliteter. Konferansetekniker og support tilgjengelig.

 

Hótel Reykjavík Natura ****

Nauthólsvegur 52, Reykjavík

Tidligere Hotell Loftleidir er totalrenovert og har byttet navn til Natura. Dette er et klassisk 4-stjerners hotell med god service og i tillegg sertifisert som et "grønt" hotell.

Beliggenhet: Natura ligger ca. 1,5 km. fra sentrum, og nærme friluftsområdet Øskjuhlid. Natura tilbyr gratis transfer for hotellets gjester mellom hotellet og Reykjavik sentrum etter tidtabell.

Restaurant: På hotellet finner du restauranten Satt i islandsk stil med fokus på lokale råvarer.

Rom: Bekvemme rom med dusj/wc, minibar og TV.

Annet: Sóley Natura Spa tilbyr alle typer spa-behandlinger. Hotellets gjester har tilgang til innendørs svømmebasseng og badstue. Fine områder rundt hotellet for turer og sykling. Sykkelutleie. Konferanse: Gode konferansemuligheter.

 


 

3-STJERNERS HOTELL

 

Hótel Arnarhvoll ***

Ingolfstraeti 1, Reykjavík

Hotell Arnarhvoll er et 3-stjerners hotell som var nytt i 2007. Arnarhvoll har en moderne stil med utsikt over havnen i Reykjavik. Ligger nærme shoppinggaten Laugavegur.

Beliggenhet: Sentrum.

Restaurant: Restaurant Panorama har som navnet tilsier fantastisk utsikt.

Rom: Rommene er smakfullt og moderne innredet. Alle med dusj/wc, kaffe/te-koker, telefon, minibar og kostnadsfri internettoppkobling. Annet: Jacuzzi, badstue og tyrkisk bad.

Konferanse: Muligheter for møter på Hotell Plaza.

 

Hótel Klettur ***

Mjölnisholti 12-14, Reykjavík

Et fint tre-stjerners hotell litt utenfor sentrum.

Beliggenhet: Hotel Klettur ligger ca. 1 km. fra sentrum.

Rom: Lyse fine standardrom med dusj/wc, kjøleskap, telefon, TV, strykejern, hårføner og trådløs internettoppkobling. Stilfulle deluxe-rom.

Konferanse: Møterom for 10-25 personer.

 

Hótel Klöpp ***

Klapparstígur 26, Reykjavík

Hotel Klöpp er et trivelig familiedrevet hotell med personlig service. Hotellet har en rolig og avslappet atmosfære og ligger sentralt i Reykjavik. Beliggenhet: Sentralt nærme hovedgaten Laugavegur.

Rom: Lyse rom med dusj/wc, telefon, TV, radio og strykejern.

Konferanse: Rom for 10-20 personer

 

Hótel Odinsve  ***

Odinstorg, Reykjavík

Et mindre 3-stjerners hotell. Gjennomgående sjarmerende og smakfull innredning, alle rom med et individuelt preg.

Beliggende: Sentrum i et rolig strøk med eldre bebyggelse.

Restaurant: I første etasje ligger den lyse og stilige frokostsalen og restauranten Braudbær, samt en liten bar.

Rom: Gjennomgående lys innredning med parkettgulv. Rommene har dusj/wc, vannkoker, hårføner, minbar, TV, telefon og trådløs internett. Noen rom har balkong.

Konferanse: To møterom med plass for opptil 30 personer.

 

Hótel Plaza ***

Aðalstræti 4, Reykjavík

Sentralt beliggende hotell ved torget Ingolfstorg. Et hotell med god service og perfekt beliggenhet. I lobbyen er det trådløs internettoppkobling, samt en liten bar. Safe finnes i lobbyen. Kostnadsfri internettoppkobling i rommene. Rullestolvennlig.

Beliggenhet: Sentrum.

Rom: Alle rommene er lyse og hyggelige. Alle rom med dusj/wc, hårføner, telefon, TV, minibar, internettoppkobling og vannkoker.

Konferanse: Hotel Plaza har møterom.

 

Hótel Reykjavík Marina ***

Mýrargata 2, Reykjavík

Dette hotellet med sine 108 rom er virkelig en fargeklatt med sin friske innredningsstil! Marina var nytt i 2012 og har en upretensiøs glad atmosfære med god og vennlig service.

Beliggenhet: Marina ligger i Reykjaviks havneområde, med kort vei til hovedstadens mange attraksjoner.

Restaurant: I ”Slipp Canteen” serveres mat til alle døgnets tider. Frokosten inntas i ”Slipp Cafe”, og drinken nyter du i ”Slipp Bar”.

Rom: En frisk og livlig innredning med fargeglade mønstre og herlige detaljer inspirert av det marine liv med en elegant tvist. Konferanse: Møterom for opptil 25 personer.

 

Hótel Cabin **+

Borgartúni 32, Reykjavík

Et prisvennlig hotell, renovert i 2007. Cabin ligger fint til ved Borgartun med utsikt over den nærliggende havnen. Beliggenhet: Ca. 20 minutters gange til Reykjavik sentrum.

Restaurant: I restauranten serveres enklere måltider. Middagsbuffet på kvelden.

Rom: Hotel Cabin har små men gode rom. Merk at noen av rommene vender inn mot korridoren.

Annet: Kort vei til rekreasjonsområdet Laugardalur med utendørsbasseng, World Class Gym og Laugar Spa. Konferanse: Muligheter for møte med plass til opptil 100 personer.

Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40