Jentetur

Ta med dine venninner på en velfortjent langhelg på Island. Nyt god mat, drikke og besøk noen av de flotte spa-anleggene kombinert med spennende utflukter i Islands vakre natur.

Programforslag

Dag 1: Den Blå Lagune
Dag 2: Byrundtur og shopping
Dag 3: Naturopplevelser og spa
Dag 4: Hjemreise

Velkommen til å kontakte oss!

Kontakt våre prosjektledere for mer informasjon eller for å få et skreddersydd reisetilbud som er tilpasset deres ønsker og forutsetninger. Ring 22 33 84 40, send en e-post til: groups@islandia.no, eller fyll ut vårt forespørselsskjema.


Beskrivelse dag for dag er kun et forslag. Alle gruppereiser er forskjellige, så vi skreddersyr et arrangement helt etter deres ønsker og behov. 
Pris på forespørsel avhengig av gruppens størrelse, hotellvalg og aktiviteter.

Programforslag

Den Blå Lagune

Den Blå Lagune

Turen begynner med transfer fra flyplassen via Den blå lagune til hotellet. Lagunen ligger midt i lavalandskapet, og det naturlig oppvarmede vannet holder en behagelig temperatur på 36-39 grader. Etter besøket går bussen videre til hotellet i Reykjavik. Vi bestiller gjerne middag på en av byens bedre restauranter på kvelden.

 

Dag 1

Høydepunkter

  • Blå Lagunen
Utforske Reykjavík

Byrundtur og shopping

Dagen er fri for utforsking av hovedstaden. Bli med på en byrundtur hvor dere får se alle byens små og store severdigheter. Etterpå kan man utforske Reykjavíks store utvalg av spesielle design- og motebutikker. Befolkningen liker å være oppdatert når det gjelder mote, og de internasjonale motehusene prøver gjerne ut sine nye kolleksjoner på Island før de slippes på andre markeder. Om kvelden blir det middag en av byens mange restauranter.

 

Dag 2

Høydepunkter

  • Stadsrundtur
  • Reykjavík
Fontana dampbad

Naturopplevelser og spa

Vi anbefaler gjerne en av våre dagsutflukter slik at dere får oppleve Island utenfor Reykjavík. Noen av Islands største severdigheter ligger kort tid fra byen. Opplev den fantastiske rundturen «Den Gylne Sirkel» med det vakre fossefallet Gullfoss, den aktive geysiren Strokkur og nasjonalparken Thingvellir. Denne turen kan kombineres med et besøk til Fontana dampbad underveis. Kveldstid er det duket for middag på en av byens restauranter, og påfølgende nattliv for den som vil.

 

Dag 3

Høydepunkter

  • Vattenfallet Gullfoss
  • Gejsern Strokkur
  • Nastionalparken Thingvellir
  • Fontana ångbad

Hjemreise

Etter en fantastisk tur på Island er det på tide å reise hjem. Buss fra hotellet til flyplassen.

Dag 4

Send oss ​​en forespørsel

Vi er glad for å sende deg et tilbud for pakkereise. Send oss ​​en e-post, ring oss på +47 22 33 84 40 eller send inn skjemaet under. Vi vil svare innenfor 24 timer.

Kontaktinformasjon

Reiseinformasjon

Avreisedato
E.g., 17.06.2021
Hjemreisedato
E.g., 17.06.2021

Vertical Tabs

Revision information
Provide an explanation of the changes you are making. This will help other authors understand your motivations.
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40