Guttetur

Ta med dine gode kamerater på en opplevelseshelg på Island. Vi tilrettelegger dagene med spennende utflukter og aktiviteter kombinert med overnatting på et godt hotell. Vær sikker på at du også får spise og drikke godt på noen av Reykjaviks gode restauranter.

Programforslag

Dag 1: Den Blå Lagune
Dag 2: Kjør en superjeep - isbre, snøscooter og natur
Dag 3: ATV-kjøring og Reykjavík
Dag 4: Hjemreise

Velkommen til å kontakte oss!

Kontakt våre prosjektledere for mer informasjon eller for å få et skreddersydd reisetilbud som er tilpasset deres ønsker og forutsetninger. Ring 22 33 84 40, send en e-post til: groups@islandia.no, eller fyll ut vårt forespørselsskjema.


Beskrivelse dag for dag er kun et forslag. Alle gruppereiser er forskjellige, så vi skreddersyr et arrangement helt etter deres ønsker og behov. Pris på forespørsel avhengig av gruppens størrelse, hotellvalg og aktiviteter.

Programforslag

Den Blå Lagune

Ankomst Keflavik flyplass på ettermiddagen. Vi starter turen med et besøk til den verdenskjente Blå Lagune for en dupp og en velkomstdrink i det behagelige varme vannet. Lagunen ligger utendørs omkranset av svart lavalandskap. Etter besøket er det transport til hotellet i Reykjavik for innsjekk og middag på kvelden i Reykjavik.

 

Dag 1

Høydepunkter

  • Blå Lagunen
  • Reykjavík
Firmatur

Kjør en superjeep - isbre, snøscooter og natur

I dag blir det fart og spenning med 4 x 4 wd superjeeper hvor guttene selv kan styre showet! Du får kjøre i offroadmiljøer og underveis besøkes noen av Islands største severdigheter som nasjonalparken Thingvellir, fossefallet Gullfoss og geysirområdet med sin aktive kilde Strokkur. På isbreen Langjøkull kommer man enda nærmere naturen på snøscooter over isen.
Tilbake på hotellet kan man ta seg en liten cowboystrekk etter dagens opplevelser før middag på en velvalgt restaurant i byen med påfølgende natteliv for den som ønsker det.

 

Dag 2

Høydepunkter

  • Kjör en superjeep
  • Nationalparken Thingvellir
  • Gullfoss
  • Strokkur
Fart og spenning

ATV-Kjøring og Reykjavík

Å kjøre gjennom lavafeltene på en firehjuling er et spennende eventyr. Vi tar deg med til Hellisheidi-platået ca.30 minutter utenfor Reykjavik hvor vi utforsker omgivelsene på en annerledes måte. Tilbake i Reykjavik er det tid til å spise en bedre lunsj og utforske byen på egen hånd. Kveldstid er det igjen tid for et godt måltid på restaurant i byen.

 

Dag 3

Høydepunkter

  • Kör fyrhjuling
  • Reykjavík

Hjemreise

Etter noen minnerike dager, er det transport fra hotellet til flyplassen for avreise.

Dag 4

Send oss ​​en forespørsel

Vi er glad for å sende deg et tilbud for pakkereise. Send oss ​​en e-post, ring oss på +47 22 33 84 40 eller send inn skjemaet under. Vi vil svare innenfor 24 timer.

Kontaktinformasjon

Reiseinformasjon

Avreisedato
E.g., 17.06.2021
Hjemreisedato
E.g., 17.06.2021

Vertical Tabs

Revision information
Provide an explanation of the changes you are making. This will help other authors understand your motivations.
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40