Julebordsreise til Island!

Julebordsreise til Island!

Hvorfor ikke legge årets firmajulebord til Island? I uformelle former omgås dere blant mektig natur, spennende aktiviteter og førsteklasses mat. Avslutt året og få ny energi til året som kommer i vintervakre Reykjavík sammen med medarbeiderne dine. På Restaurant Reykjavíks utsøkte julebord kombineres de beste tradisjonelle islandske julerettene som lam og fisk med skandinavisk julemat.

Pakken inkluderer:

  • Fly t/r til Island fra Oslo, inkl. flyavgift.
  • 3 netter på hotell Cabin**+
  • Frokost inngår dersom det er angitt.
  • Transfer til hotell i Reykjavík via Den blå lagune.
  • Inngangsbillett, håndkle og en drink i Den blå lagune.
  • Utflukt til Den gylne sirkelen ekspress (5,5 timer).
  • Julebordsbuffé på Restaurant Reykjavík (drikke er ikke inkludert).
  • Transfer til flyplassen ved hjemreise.

Tilvalg

  • Enkeltrom.
  • Konferansefasiliteter.

Avganger:

16. nov - 9. dec. Direktefly fra Oslo.
Prisen er basert per person, del i dobbeltrom vid en gruppe av 15 personer med overnatting på hotell Cabin**+. Prisen for flybilletter varierer med datoer og tilgjengelighet. 

Velkommen til å kontakte oss!

Kontakt våre prosjektledere for mer informasjon eller for å få et skreddersydd reisetilbud som er tilpasset deres ønsker og forutsetninger. Ring 22 33 84 40, send en e-post til: groups@islandia.no, eller fyll ut vårt forespørselsskjema.


Beskrivelse dag for dag er kun et forslag. Alle gruppereiser er forskjellige, så vi skreddersyr et arrangement helt etter deres ønsker og behov.
Pris på forespørsel avhengig av gruppens størrelse, hotellvalg og aktiviteter.

 

Fra 7.650 ,- 3 netter
Send forespørsel

Programforslag

Velkommen til Island og et bad i Den blå lagune!

Flyturen til Island tar tre timer. Vår transfer tar dere med til et avslappende bad i Den blå lagune – en uforglemmelig start på julebordet! Transferen tar ca. 20 minutter. Den blå lagune er et utendørsbad som får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder på hele 2000 meters dybde, og vannet holder en innbydende temperatur på 36–39 grader hele året. 

Varme i kroppen drar dere videre til hovedstaden og sjekker inn på hotellet. Om kvelden spiser dere middag sammen med kollegene på en av Reykjavíks mange restauranter før dere utforsker byens berømte natteliv.

Dag 1

Naturopplevelser og julebord!

Sammen med medarbeiderne får dere utforske noen av Islands største attraksjoner. Dere blir hentet på hotellet for en tur til Gullfoss og landets mest aktive geysir, Strokkur. Geysiren har regelmessige utbrudd hvert femte minutt, og dere får flere sjanser til å se de majestetiske kaskadene av vann bli slynget til værs. Dere rusler rundt blant boblende leirpytter og dampende underjordiske kilder – og kjenner jordens indre krefter rett under føttene. I nærheten av Geysir besøker dere majestetiske Gullfoss, som av mange regnes som Islands aller vakreste foss. Fossen har to etapper, og man kan komme tett innpå de mektige vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i kløften.

Vel tilbake i Reykjavík etter dagens eventyr rusler dere til Restaurant Reykjavík som ligger i sentrum. I restauranten er det dekket et innbydende julebord med islandsk og internasjonal julemat. Maten består av tradisjonelle islandske juleretter som lam og fisk kombinert med amerikansk og skandinavisk julemat. De islandske restaurantene og den islandske maten holder en svært høy kvalitet, og det benyttes stort sett lokalproduserte råvarer. Etter middagen foreslår vi at dere blir bedre kjent med hverandre i mer uformelle former. Koble av på en koselig pub eller tilbring natten på et gyngende dansegulv. I Reykjavík er det mange alternativer og noe for enhver smak.

Dag 2

Hjemreise

Spis en solid frokost sammen før det er tid for hjemreise. Dere blir hentet av en buss på hotellet som korresponderer med flyavgangen.

Dag 3
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40