Klassikeren

Besøk vårt nære og kjære naboland Island, og opplev noen av de store severdighetene dette lille landet har å by på. Den kontrastfylte naturen, alle utfluktene og storbylivet i Reykjavik vil gi dere en storartet uforglemmelig opplevelse.

Programforslag

Dag 1: Den Blå Lagune
Dag 2: Den Gylne Sirkel
Dag 3: Reykjavík
Dag 4: Hjemreise

Velkommen til å kontakte oss!

Kontakt våre prosjektledere for mer informasjon eller for å få et skreddersydd reisetilbud som er tilpasset deres ønsker og forutsetninger. Ring 22 33 84 40, send en e-post til: groups@islandia.no, eller fyll ut vårt forespørselsskjema.


Beskrivelse dag for dag er kun et forslag. Alle gruppereiser er forskjellige, så vi skreddersyr et arrangement helt etter deres ønsker og behov.
Pris på forespørsel avhengig av gruppens størrelse, hotellvalg og aktiviteter.

Programforslag

Den Blå Lagune

Den Blå Lagune

Ankomst Keflavík flyplass på ettermiddagen. Turen begynner med transfer fra flyplassen via Den Blå Lagune til hotellet. Lagunen ligger utendørs omkranset av svart lavalandskap og holder en behagelig temperatur året rundt. Et besøk i Den Blå Lagune er et "must" for besøkende til Island, og hva er vel mer deilig enn et avslappende varmt bad etter en flytur.

Etter besøket kjører bussen videre til Reykjavík for innsjekk på deres hotell. På kvelden er det middag på en av byens mange gode restauranter.

 

Dag 1

Høydepunkter

  • Blå Lagunen
Thingvellir

Den Gylne Sirkel

En klassisk utflukt til noen av Islands mest kjente naturperler. Turen går først til drivhusbyen Hveragerdi og underveis blir det stopp ved bl.a eksplosjonskrateret Kerid, bispesetet Skalholt, Islands mest kjente fossefall Gullfoss og ikke minst geysirområdet der kilden Strokkur spruter kaskader av vann opp i luften. Vi besøker også den historiske nasjonalparken Þingvellir der det islandske Alltinget har holdt hus opp gjennom århundrene. Lunsj på Hotel Geysir underveis på turen.

Denne turen kan gjøres i buss eller i superjeeper. Hvis ønskelig, kan man kombinere med andre aktiviteter som snøscooterkjøring på isbre, ridetur, rafting (mai - september), ATV-kjøring eller et besøk og bad på spa-anlegget Fontana dampbad.

På kvelden er det middag på en av byens mange gode restauranter.

 

Dag 2

Høydepunkter

  • Explosionskratern Kerid
  • Stiftet Skalholt
  • Vattenfallet Gullfoss
  • Källan Strokkur
  • Nationalparken Thingvellir
Bredt utvalg av puber

Dag til egen disposisjon i hovedstaden Reykjavík

Verdens nordligste hovedstad er tross sin størrelse godt kjent for sitt varierte tilbud når det gjelder uteliv. Her finner du restauranter i verdensklasse, stort og bredt utvalg av puber, vinbarer, kafeer og diskoteker, og her kan man også oppleve musikkshow av større format. I Reykjavik finnes det flere helårsåpne oppvarmede svømmeanlegg med "heitur pottur" og sauna. I tillegg har byen et stort utvalg av klesforretninger.

Islendingene liker å holde seg oppdatert når det gjelder mote, og de internasjonale motehusene prøver gjerne ut sine nye kolleksjoner på Island før de slippes på andre markeder. For kulturelt interesserte kan Reykjavik by på en rekke interessante museer og gallerier. Vi kan også tilrettelegge en guidet rundtur i hovedstaden ca.2 ½ time. Mulighetene er mange!

På kvelden er det middag på en av byens mange gode restauranter.

 

Dag 3

Høydepunkter

  • Reykjavík by

Hjemreise

Tid for hjemreise. Buss fra hotell i Reykjavík til Keflavík flyplass.

Dag 4

Send oss ​​en forespørsel

Vi er glad for å sende deg et tilbud for pakkereise. Send oss ​​en e-post, ring oss på +47 22 33 84 40 eller send inn skjemaet under. Vi vil svare innenfor 24 timer.

Kontaktinformasjon

Reiseinformasjon

Avreisedato
E.g., 17.06.2021
Hjemreisedato
E.g., 17.06.2021

Vertical Tabs

Revision information
Provide an explanation of the changes you are making. This will help other authors understand your motivations.
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40