Skreddersy din egen drømmereise

Enkelt og smidig får du nøyaktig den reisen du vi ha. Mulighetene er uendelige og begrensningene få! Våre selgere hjelper deg kostnadsfritt med å sy sammen din egen drømmereise. Vi har massevis av spennende utflukter, bra hoteller og opplevelser på Island, og ikke minst så har vi svært god kunnskap om sagaenes land. 

Avganger 

Hele året, daglig

Direktefly

Daglige direktefly fra Oslo, Stockholm eller København.

Mulige tilvalg

Aktivitet
Periode
Avganger
Lengde (h)
Pris

I vulkanens dyp

(L01)

Benytt denne unike muligheten til å besøke dypet av vulkanen Thrihnukagigu, det eneste stedet på jorden hvor du kan gå inn i en vulkans magmakammer. Denne sovende vulkanen er et unikt naturfenomen og en tur som åpner døren til en helt ny verden. Dette er en fascinerende opplevelse hvor man etter en 45-50 minutters tur(3 km) opp til krateret, blir senket 120 m til bunnen av krateret i en åben kabelheis. På innsiden oppdager du kraterets skjønnhet med utrolige farger og sin enorme størrelse. Størrelsen på plassen tilsvarer tre basketballbaner ved siden av hverandre!

Under hele turen er det kunnskapsrike guider med på veien slik at du følger deg trygg og at sikkerheten ivaretas.

Pris 2020-21:  3.555,-


Inkluderer: Omvisning på engelsk. Pick-up på overnattingsted i Reykjavik. Sikkerhetsutstyr. Tradisjonell islandsk kjøttsuppe (alternativ tilgjenglig for vegetarianere), kaffe/te. Transfer tilbake til Reykjavik.

Periode: 10 mai til 31 oktober. Daglig.
Varighet: 5-6 timer (hvorav ca 40-45 minutter inne i vulkanen).
Vanskelighetsgrad: Moderat, 2-3 av 5.
Forkunnskaper: Ingen. Vandringen er utfordrende og ikke anbefalt for utrente eller personer med redusert fysisk kapasitet.
Aldersgrense: 12 år.
Minimum: Minst to personer.

Annet: Ta med varme og komfortable klær og gode fjellsko. Vi anbefaler at du ikke har jeans og vanlige joggesko. Husk at været i fjellet kan være uforutsigbar og kan avvike fra været nede i byen.


Se tilgjengelighet og pris for denne aktiviteten ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, Søk utflukter.

Mai - Sep
Daglig
5 timer
3.555

Brevandring med isklatring

(G04)

Benytt sjansen til å oppleve en isbre og ikke en hvilken som helst isbre! Utflukten går til bretungen Solheimajökull. En storslått opplevelse, en rå og mild sagt ujevn isoverflate, et område i stadig forandring. Vi utforsker bresprekkenes hemmligheter og de fantastiske isformasjonene. Vi kommer til en isvegg og forsøker å klatre i den. På hjemvei passerer vi den vakre fossen Skógafoss. En opplevelse av de sjeldne, noe mange drømmer om men som det er få forunt å oppleve.

Pris 2020-21: 1.940,-
 


Inkludert: Breutstyr. Guiding på engelsk. Henting på overnattingssted i Reykjavik.

Periode: Året rundt, daglig.
Varighet: 9 timer (hvorav 3 timer vandring/isklatring).
Vanskelighetsgrad: 2 av 5.
Aldersgrense: 14 år (minst skostørrelse 35).

Annet: ta med varme og robuste klær, vanntett jakke/bukse samt turstøvler, lue og votter.


Bestill utflukter og aktiviteter ved å bruke søkfeltet "SØK UTFLUKTER PÅ ISLAND".

Året rundt
Daglig
9 timer
1.940

Gullfoss, Geysir med snøscooterkjøring

(A11)

Turen går fra Reykjavik til den majestetiske Gullfoss, som av mange regnes som Islands aller vakreste foss. Fossen har to etappet og du kan komme tett innpå de mektige vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i kløften.

Like ved Gullfoss finner du det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Geysiren har regelmessige utbrudd hvert femte minutt, og du får flere sjanser til å se de majestetiske kaskadene av vann bli slynget til værs. Du kan rusle rundt bland boblende leirpytter og dampende underjordiske kilder - og kjenne jordens indre krefter rett under føttene.

Neste stopp på reisen er den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble verdens eldste nasjonalforsamling, Alltinget, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt over sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten og i Thingvellir er forskyvningen som oppstår når de to kontinentene glir sakte fra hverande, svært tydelig.

Etterpå snur vi for å komme enda nærmere innpå Islands natur. Det gjør vi ved å ta en snøskutertur på Langjökull, Islands nest største isbre - en spennende én-times tur gjennom endeløse hvite snøfelt som vil bli et minne for livet.

Pris 2020-21: 2.595,-


Inkludert: Guidet rundtur på engelsk. Snøskutertur 1 time; 2 personer deler skuter. Henting på hotell/overnattingssted i Reykjavik.

Periode: Året rundt, daglig.
Varighet: 10 timer.
Merk! Man må ha gyldig førerkort for å kunne kjøre snøskuter. Rute før snøskuterturen avhenger av snøforholdene.
Aldersgrense: 6 år
Annet: Lunsj er ikke inkludert.


Se tilgjengelighet og pris for denne aktiviteten ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, Søk utflukter.

Året rundt
Tor-Søn
10 timer
2.595

Isbrelagunen Jökursárlón & Båttur

(A10)

På veien fra Reykjavík mot Skaftafell finnes noen av Islands fineste naturlige underverker, og blant disse er Skaftafell et av høydepunktene. Herfra, omgitt av isbreer på tre sider, kan du stå og nyte utsikten over Islands høyeste fjell, det 2110 meter høye Hvannadalshnjúkur. Deretter fortsetter reisen til Jökulsárlon, en isbrelagune som dannes av smeltende is fra isbreen Breidmerkurjökull. Hvis man vil, er det tid til en kort båttur i lagunen, siden vi stopper her i cirka to timer. På veien tilbake mot Skaftafell er det interessant å se på landskapet under isbreene; her består kysten i hovedsak av svart vulkansk sand og grus.

Pris 2020-21: 1.995,- (med båttur)


Inkludert: Busstransport og henting ved hotell eller pensjonat 30 minutter før avgang. Ettersom du reiser med en større buss under utflukten, kan det hende at avstigningen ikke skjer i direkte tilknytning til hotellet på grunn av smale gater.

Periode: Hele året, daglig.
​Varighet: 14 timer.


Se tilgjengelighet og pris for denne aktiviteten ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, Søk utflukter.

Sep - Okt
Onsdagar, Lørdagar
14 timer
1.995

Snæfellsnes

(A06)

Halvøya Snæfellsnes på vestlige Island er en plass omgitt av mystikk. Over halvøya blikker den sovende isbrekledde vulkanen Snæfellsnes, omgitt av en natur som blitt formet av havet og lavan. Snæfellsnes har fascinert mennesker verden over alt. siden Jules Verne beskrev den som inngangen til jordens midt i sin bok "Reisen til jordens midt" år 1871.

Buss til Snæfellsnes og derpå vandring fra Arnarstapi med dens fjellformsjoner. Etter lunsjpause fortsetter vi promenaden på Djúpalónssandur, en svart lavastrand som kantes av mektige klipper og fjell Nybyggermuséet viser oss hvordan den islandske nasjonen oppstått og hvordan menneskene under historiens løp levet på øya. Fortellingene om de første bosettene på Island er unike, ettersom ikke noe annet land har en slik utførlig skriftlig dokumentasjon om de forhold, under hvilke de første bosettene levde.

Pris 2020-21: 1.245,-


Inngår: Guidet rundtur på engelsk. Henting på hotell/overnattingssted i Reykjavik.

Periode: Året rundt, utvalgte ugedager.
Varighet: 13 timer.
Øvrig: Lunsj er ikke inkludert.


Se tilgjengelighet og pris for denne aktiviteten ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, Søk utflukter.

Året rundt
Lørdagar
13 timer
1.245

Ridetur & Brevandring

(J04)

Tenk deg at du rir en vakker og erfaren islandshest slik som vikingene, og etterpå vandrer rundt på breen Solheimajökull - på én og samme dag!

Turen starter med en 1,5-2 timers ridetur i beste vikingånd. Hvor vi drar, avhenger av vind, væro g deltakernes rideferdigheter. Etter et tradisjonelt måltid(menyen er sesongbetont)går turen videre til den store breen Mýrdalsjökull, en av de største i Europa. Vel framme tar vi på oss stegjern og sikkerhetsutstyr for å utforske et fantastisk landskap av isskulpturer, åser og dype sprekker som skjuler den intense blåfargen i isen. En fantastisk kombinasjon av tradisjonell ridning og vakker natur.

Pris 2018: 2.550,-


Inkludert: 1,5-2 timers ridning, 2 timers brevandring med utstyr(inklusive sikkerhetsutstyr). Guiding på engelsk. Henting på hotell/overnattingssted i Reykjavik.

Periode: jun - aug: daglig.
Varighet: ca 11 timer.
Vanskelighetsgrad: 2 av 5.
Aldersgrense: 10 år.
Annet: Ta med varme klær, regntøy og turstøvler. Regntøy kan lånes.


Se tilgjengelighet og pris for denne aktiviteten ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, Søk utflukter.

jun - aug
Daglig
11 timer
2.550
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40