I vulkanens dyp

(L01)

Benytt denne unike muligheten til å besøke dypet av vulkanen Thrihnukagigu, det eneste stedet på jorden hvor du kan gå inn i en vulkans magmakammer. Denne sovende vulkanen er et unikt naturfenomen og en tur som åpner døren til en helt ny verden. Dette er en fascinerende opplevelse hvor man etter en 45-50 minutters tur(3 km) opp til krateret, blir senket 120 m til bunnen av krateret i en åben kabelheis. På innsiden oppdager du kraterets skjønnhet med utrolige farger og sin enorme størrelse. Størrelsen på plassen tilsvarer tre basketballbaner ved siden av hverandre!

Under hele turen er det kunnskapsrike guider med på veien slik at du følger deg trygg og at sikkerheten ivaretas.

Pris 2020-21:  3.555,-


Inkluderer: Omvisning på engelsk. Pick-up på overnattingsted i Reykjavik. Sikkerhetsutstyr. Tradisjonell islandsk kjøttsuppe (alternativ tilgjenglig for vegetarianere), kaffe/te. Transfer tilbake til Reykjavik.

Periode: 10 mai til 31 oktober. Daglig.
Varighet: 5-6 timer (hvorav ca 40-45 minutter inne i vulkanen).
Vanskelighetsgrad: Moderat, 2-3 av 5.
Forkunnskaper: Ingen. Vandringen er utfordrende og ikke anbefalt for utrente eller personer med redusert fysisk kapasitet.
Aldersgrense: 12 år.
Minimum: Minst to personer.

Annet: Ta med varme og komfortable klær og gode fjellsko. Vi anbefaler at du ikke har jeans og vanlige joggesko. Husk at været i fjellet kan være uforutsigbar og kan avvike fra været nede i byen.


Se tilgjengelighet og pris for denne aktiviteten ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, Søk utflukter.

Mai - Sep
Daglig
5 timer
3.555
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40