Møter og konferanser på Island

Med kun 2,5 times reisetid fra Skandinavia, er Island et svært populært sted for konferansereiser. Kombinasjonen av et tilrettelagt program med kulturelle opplevelser, spennende aktiviteter,  storslagen natur og moderne møtefasiliteter gjør Island til den perfekte firma- og gruppedestinasjon.

Programforslag

Dag 1: Den Blå Lagune og Reykjavík
Dag 2: Møte/konferanse og utflukt
Dag 3: Møte/konferanse og utflukt
Dag 4: Hjemreise

Velkommen til å kontakte oss!

Kontakt våre prosjektledere for mer informasjon eller for å få et skreddersydd reisetilbud som er tilpasset deres ønsker og forutsetninger. Ring 22 33 84 40, send en e-post til: groups@islandia.no, eller fyll ut vårt forespørselsskjema.


Beskrivelse dag for dag er kun et forslag. Alle gruppereiser er forskjellige, så vi skreddersyr et arrangement helt etter deres ønsker og behov.
Pris på forespørsel avhengig av gruppens størrelse, hotellvalg og aktiviteter.

Programforslag

Den Blå Lagune

Den Blå Lagune

Dere blir tatt imot på flyplassen for egen transport direkte til hotellet, eventuelt via Den Blå Lagune for et bad i det varme mineralrike vannet. Den Blå Lagune er et utendørsbad som ligger omkranset av svart lavalandskap. Anlegget har også flotte konferansemuligheter og restaurant hvis man ønsker å holde et møte her.

Transport til hotellet i Reykjavik etter besøket for innsjekk på deres hotell. Vi bestiller bord på en av byens mange gode restauranter for felles middag på kvelden.

 

Dag 1

Høydepunkter

  • Blå Lagunen
  • Reykjavík
Eksempel: Konferanse på Den Blå Lagune

Møte/Konferanse og utflukt

Vi arrangerer alt dere trenger av møterom og utstyr denne dagen. De senere årene har det blitt lagt stor vekt på å bygge ut konferansekapasiteten på Island, slik at mange hoteller har svært moderne fasiliteter  med det siste av teknologi for å gjøre gjennomføringen av deres arrangement vellykket og profesjonelt.

Avhengig av hvor lenge dere skal ha møter, er det mulig å arrangere en utflukt eller en form for aktivitet disse dagene. Islandia Travel har et stort utfluktsprogram, og arrangerer turer kun for deres gruppe til de stedene dere ønsker å besøke. Vi bestiller bord på en av byens mange gode restauranter for felles middag på kvelden. 

 

Dag 2-3

Høydepunkter

  • Ett brett utflyktsprogram

Hjemreise

Transfer fra hotell til Keflavik flyplass for hjemreise.

Dag 4

Send oss ​​en forespørsel

Vi er glad for å sende deg et tilbud for pakkereise. Send oss ​​en e-post, ring oss på +47 22 33 84 40 eller send inn skjemaet under. Vi vil svare innenfor 24 timer.

Kontaktinformasjon

Reiseinformasjon

Avreisedato
E.g., 17.06.2021
Hjemreisedato
E.g., 17.06.2021

Vertical Tabs

Revision information
Provide an explanation of the changes you are making. This will help other authors understand your motivations.
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40