Lundefugltur med båt

(T04)

Dette er utflukten for deg som ønsker å komme ekstra tett inn på lundefuglen, som kanskje er best kjent for sitt store papegøyelignende nebb, kombinert med et utseende som minner om pingviner. Med en spesialdesignet båt får du og ditt reisefølge ta turen 15 minutter ut fra Reykjaviks havn og til Akurey, hvor fuglene lever. Utflukten har vært populær i over 20 år, så mannskapet vet godt hvor nærme fuglelivet båten kan kjøre uten å forstyrre dem. Guiden forteller både fakta og historier om lundefuglen og resten av dyrelivet i området. Du får også se en ny side av Reykjavik og lære mer om bygningene som passeres langs dagens rute. Glem ikke å ta med kamera!

 

Pris 2020-21: 580,-Hva er inkludert?

• Båttur med guiding på engelsk.
• 100 % garanti for å se lundefugl.
• Kikkert.

Detaljer:

• Period: 1. mai – 20. august.
• Tidsbruk: 1 time.
 

Tilvalg:

• Pick-up i Reykjavik.
 

Utstyr og klær:

På denne utflukten er det viktig at du kler deg etter det islandske været som kan både skifte på kort varsel og være tøft. Glem ikke hansker og lue! Ta også med gode sko som holder deg varm og tørr. Varme kjeledresser er inkludert. Husk å ta med et kamera med god zoom for å knipse flotte bilder av lundefuglen!

Hva skjer dersom været er for dårlig?

Denne utflukten gjennomføres med værforbehold og kan avlyses dersom været er for dårlig. Dersom det skjer tilbys du en plass på neste avgang eller pengene tilbake om du heller ønsker det.


Bestill deres aktivitet ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, «Søk utflukter».

 

Lundefugltur med båt
Mai - Aug
Daglig
1 time
580
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40