Lavasprekken Silfra

En eksotisk opplevelse!

Snorkling i Silfra

(G14)

Muligheten til å svømme mellom to kontinentalplater er ikke noe som ofte dukker opp, men på denne turen er det akkurat det du skal få prøve. I den verdensarvoppførte nasjonalparken Þingvellir finner du den vannfylte sprekken Silfra, der det krystallklare isbrevannet innbyr til magisk snorkling mellom den eurasiske og den nordamerikanske kontinentalplaten. Ovenfra ser Silfra-sprekken ut som et hvilket som helst vann, men under overflaten skjuler det seg merkelige steinformasjoner på begge sider, og flere deler av sprekken har fått beskrivende navn (hva sier du til for eksempel Silfra Cathedral?). En kyndig guide ser til at dere får varme tørrdrakter som beskytter mot det kalde vannet og gir dere også en grundig gjennomgang i dykking før dere hopper uti. Har du et vanntett kamera, anbefaler vi at du tar med det, for en sånn fotosjanse får du ikke oppleve mange ganger i livet.

Pris 2020-21: 1.590,-


Inkluderer: Guidet snorkling i Silfra-sprekken, henting i Reykjavík, tørrdrakt, hansker og lue i neopren, svømmeføtter, snorkel og dykkemaske, inngang til Silfra-området og kakao og kaffe.

Period: Hele året, daglig.
Lengde: 5 timer
Vanskelighetsgrad: 2 av 5 mulige
Aldersgrense: Min. 12 år og Max 65 år

Krav/spesifikke forkunnskaper:
​- Være komfortabel i vannet og i stand till å svømme.
- Veie minst 45 kg og være minst 150 cm lang.
- Ha god fysikk.
- Ikke være gravid.

​Annet: Undertøy eller langermede klær i ull eller fleece (unngå bomull!) for å ha under tørrdrakten, inkludert varme ullsokker. Ta med et ekstra klesskift for sikkerhets skyld.


Bestill deres aktivitet ved å bruke søkefeltet oppe til venstre, «Søk utflukter».

Snorkling i Silfra
Året rundt
Daglig
4 timer
1.590
Kundeservice, hverdager 08:00-17:00: 22 33 84 40